PR CUAET
-
Скаргу надіслано
-
Я думала все відправляти новим листом на той імейл, який вказаний в листі. Потім подивилася лист запит на свідоцтво про народження, яке в нас було перед елиджибл і там була та сама електронна адреса, а я його додавала через веб-форму, тож вирішила і відповідь на елиджибл лист відправити через веб форму, бо читала тут в чаті, що довго немає відповіді чи отримали вони документи. Потім були вагання стосовно а може все ж на імейл 😂 відправила і туди. Але десь через 10 отримала відповідь (яка зазвичай приходить коли додаєш через веб форму), що документи додані до справи.
-
В нас провінційна, не вистачало місця, написали в основній таблиці please see the attached. Прям після форми приклали таблицю, все було одним документом. Все прийняли, pr вже отримали. Але на тому додатковому листі писали зверху імʼя та фамілію, UCI та далі, як в формі пункт 8. Personal history і нижче табличка
-
Скаргу надіслано
-
Як що можете дайте знать в личку, теж цікаво. Дякую
-
Напишите мне в личку, я буду дома все скину
-
В поuске паpтнеров, заuнтересованных в пассuвном доxоде, все на дuстанцuоном фоpмате, для совершеннолетнuх, все подробностu в лuчные сообщенuя
-
Я отримала продовження від дати подання запиту на 3и роки, це на рік більше ніж було. Та в новому WP вже написано попередження не тільки про сфери де не можна працювати, але ще й те що не маю права навчатися, навіть на проф. курсах. Хто знає, що треба тепер зробити, щоб отримати це дозволення на учебу? Хотя було прийнято рішення Канадою, що українці по CUAET мають права на навчання на термін діїї ворк перміта. Дякую
-
Ми квітень