PR CUAET
-
Ні. Де фізично знаходитесь, там і резиденство. Про резиденство уже була довга дискусія вище по чату.
-
Да в черновик. До этого было все заполнено оставалось только оплатить. Внесли корректировки , решили проверить на ошибки, начали проверку с пункта А дошли до L и всё, дальше не дает поставить галочку и перейти в другой раздел
-
Я это и имел ввиду
-
На сім'ю
-
Для дитини до 12 чи після 12років?
-
Підкажіть пліз, а переклад обов'язково робити/замовляти тільки в Апостилю чи можна і в іншому місці робити переклад?
-
Доброго дня. Роботодавець повинен сам заповнити і подати ці всі документи. Це з того що я знаю і розумію. Джоб офер надається перед тим як брати вас на роботу це пропозиція роботи. Зі всіма деталями позиції.
-
Там где ближе к дому)
-
Дякую вам Підкажіть будь ласка, читаю обговорення по цій темі, і розумію, що апостиль може сказати, що переклади такі як потрібно, якщо перекладати в іншому місці. Чи то переклади потрібно підгрузити до wes?
-
Можете робити там, де вам зручно
-
Вітаю всіх. Вибачте, якщо не зовсім по темі. Чи доводилося комусь стикатися з оформленням Experience letter в Україні для іноземного роботодавця? Як це робити? Чи повинен цей лист бути складений українською з перекладом, чи англійською одразу? Якісь печатки з посольства українського потрібні?
-
Дякую, що поділилися. У мене теж завжди вагання і відправка декількома шляхами😅
-
Це теж лише фортуна з чергою , прорахувати неможливо , тільки фортуна зі стражданнями. Сайт не ляже, ті, хто в черзі, до сайта не доходять
-
Делала на английском и подписала у человека, ставили штамп при наличии такового. Довільна форма
-
Letter of Employment по другому еще. На бланке организации, с указанием даты начала работы, должности, оплаты, часов, типа трудоустройства и всех деталей
-
Доброго ранку! Під скажіть будь ласка для портал 2 треба digital photo або підійде scanned photo in pdf? Дякую
-
Можна детальніше про ДП
-
Не витрачати кошти, бо треба буде віддавати
-
Нічого не завантажував, ні собі ні дружині, вже отримали евалюацію, вони взаємодіють на пряму з Українською стороною, яка їм все пересилає, тому немає сенсу щось ще туди завантажувати
-
А що робити якщо нарахували і чоловікові і мені?
12 Jan 2024, 17:45
217324/450751
about a minute ago