PR CUAET
-
Всем привет, пришло pre arrival services, это просто стандартное письмо, я так понимаю?
-
Так www.quebec.ca/en/immigration/permanent/skilled-workers/quebec-experience-program/selection-conditions/knowledge-french
-
Сильна відповідь) прям з репертуару 95 кварталу
-
Если вы за дипломы получаете балл, вам нужно делать wes.
-
Займати черги за три дні? Або грузити систему на інші стріми, щоб зрозуміти як це працює? Уявіть, що завтра зайдуть всі хто планував подаватись до нового року, щоб просто подивитись. Ви так ніколи не потрапите на сайт. По аватарці тут пам’ятаю дівчину ще з першої подачі. Три дні тому вона вже тут все відкривала. А потім далі по чату летить від неї питання, які документи перекладати. Ну камон, люди
-
Ахах, я еще и все телефоны старые зарядила
-
Доброго ранку, друзі! Чи хтось чув що на момент подачі заяви маєте мати відкритий аккаунт в Alberta Health? Хтось щось бачив/читав про таку вимогу?
-
Немає такої вимоги. Для подачі у вас має бути створений мінімум базовий акаунт
-
Ні,ще background check попереду
-
А что дальше ? Медикал засчитали , Портал 1 ждать?
-
Це стандартний лист,але означає що eligibility check завершено
-
И мне меньше. Было 1300, теперь 970. Зп не изменилась, только добавилась нулевая декларация мужа за 2023 год, когда он приехал на 2 недели в отпуск.
-
Зрозуміло, що кожен сам за себе і має на це право. Але треба знати міру.
-
А по сумах у мене все розбито по кварталах, а у нього одними сумами: окремо карбон, окремо джст, окремо тріліум
-
У нас все так и было. Но итог : верните . Только у нас это связанно с 2021-2022 годом
-
Але у мене в кабінеті пише що мій чоловік - мій чоловік, а у нього, що я його дружина, тобто вони знають що ми пара. І декларацію ми одну заповнювали, тільки доходи попередніх років я дзвонила зі свого тел, а він зі свого
-
А що від нього можна очікувати ? Можливі ще якісь дозапити ? Буду вдячна за відповідь ☺️
-
Я чекала з січня, отримали рішення тільки позавчора
-
Ні, не обовʼязково, це з 16 обовʼязково мати ід карту
-
Намагаюся оновити дані в Резерв+, але не приходить СМС код на канадський номер. Можливо хтось стикався с такою проблемою?
12 Jan 2024, 17:45
217397/465909
12 minutes ago