PR CUAET
-
Ні,ще background check попереду
-
А что дальше ? Медикал засчитали , Портал 1 ждать?
-
Це стандартний лист,але означає що eligibility check завершено
-
И мне меньше. Было 1300, теперь 970. Зп не изменилась, только добавилась нулевая декларация мужа за 2023 год, когда он приехал на 2 недели в отпуск.
-
Зрозуміло, що кожен сам за себе і має на це право. Але треба знати міру.
-
А по сумах у мене все розбито по кварталах, а у нього одними сумами: окремо карбон, окремо джст, окремо тріліум
-
У нас все так и было. Но итог : верните . Только у нас это связанно с 2021-2022 годом
-
Але у мене в кабінеті пише що мій чоловік - мій чоловік, а у нього, що я його дружина, тобто вони знають що ми пара. І декларацію ми одну заповнювали, тільки доходи попередніх років я дзвонила зі свого тел, а він зі свого
-
А що від нього можна очікувати ? Можливі ще якісь дозапити ? Буду вдячна за відповідь ☺️
-
Я чекала з січня, отримали рішення тільки позавчора
-
Ні, не обовʼязково, це з 16 обовʼязково мати ід карту
-
Намагаюся оновити дані в Резерв+, але не приходить СМС код на канадський номер. Можливо хтось стикався с такою проблемою?
-
Ав это. Раз уже только мне насчитали
-
Я живу в світі без рожевих єдинорогів . Мені навіть уявляти не треба, як завтра зайдуть все кому не лінь ! Зі 100 браузерів , кому треба і не треба , доки є чи ні, з тієї програми чи просто повз проходили . Як це і було в червні і вчора.
-
У меня тоже по месяцам. У него разово
-
Вы будете возвращать, не он
-
Дякую! 🙏
-
Спасибо)
-
Ми на це вчора сподівалися . Не відключать . Вони писали в листах відповідях, там , де до депутатів зверталися . Звертаємо вашу увагу , на цю програму шалений попит ! Ну а сайт в них вже добре працює . Це ми в черги стаємо. Не думаю, що змінять . Вчора це швидко спрацювало і закрили
-
Дуже надіюсь, що вони додумаються відключити цю чергу на ніч. В іншому випадку це дорівнює майже нулю шансів.
12 Jan 2024, 17:45
217405/468883
2 minutes ago