PR CUAET
-
Ми на це вчора сподівалися . Не відключать . Вони писали в листах відповідях, там , де до депутатів зверталися . Звертаємо вашу увагу , на цю програму шалений попит ! Ну а сайт в них вже добре працює . Це ми в черги стаємо. Не думаю, що змінять . Вчора це швидко спрацювало і закрили
-
+будут заходить те, кто в августе подается, чтобы анкета сохранилась))
-
В мене тут виникло питання, ми 2 тижні тому переїхали в новий будинок, ID вже замовила і адреси всюди змінила, але в особистому кабінеті Альберти не можу верифікувати адресу доки не прийде пластиковий ID, тобто до моменту подачі не зможу. Чи не буде це проблемою?
-
І в мене нічого не приходить(((( ні на номер канадський, ні на пошту
-
Дякую за відповіді! Ми вже отримували дозапити , потім прийшов pre arrival. Думала на то у вже все :)
-
Зрозуміло. Форму 6 кроків заповнили, чекаємо на ITA. Просто вчора не перевіряли, чи відчинялось взагалі то віконце на Tech Pathway, тому що в профільній гілці вчора ніхто не видписався, змогли податись чи ні, та чи взагалі хтось подавався вчора. Так. Поки що питань набагато більше, ніж відповідей
-
Доброго і міцного)Питання стосовно диклараціі,Менеджер стверджує що йому треба документ який звільняє українців від LMIA,де його знайти чи може у кого є посилання.Дякую
-
Якщо ви вже заповнили першу форму на 6 кроків то так, вам вчора могло прийти запрошення. Мене цікавить коли відкриють знову форму на шість кроків, оскільки зазначено було що 9 липня її не відкриватимуть. Цікаво чи відкриють вони доступ до неї у серпні чи знову будуть запрошувати з пулу людей які заповнили її раніше
-
У мене все було заповнено в лютому, треба було лише підписати і оплатити 😀