PR CUAET
-
Дякую за відповіді! Ми вже отримували дозапити , потім прийшов pre arrival. Думала на то у вже все :)
-
Зрозуміло. Форму 6 кроків заповнили, чекаємо на ITA. Просто вчора не перевіряли, чи відчинялось взагалі то віконце на Tech Pathway, тому що в профільній гілці вчора ніхто не видписався, змогли податись чи ні, та чи взагалі хтось подавався вчора. Так. Поки що питань набагато більше, ніж відповідей
-
Доброго і міцного)Питання стосовно диклараціі,Менеджер стверджує що йому треба документ який звільняє українців від LMIA,де його знайти чи може у кого є посилання.Дякую
-
Якщо ви вже заповнили першу форму на 6 кроків то так, вам вчора могло прийти запрошення. Мене цікавить коли відкриють знову форму на шість кроків, оскільки зазначено було що 9 липня її не відкриватимуть. Цікаво чи відкриють вони доступ до неї у серпні чи знову будуть запрошувати з пулу людей які заповнили її раніше
-
У мене все було заповнено в лютому, треба було лише підписати і оплатити 😀
-
Може хтось знається на цьому? Отримала подовжений WP, в якому тепер написано, що я нп маю право посещать або навчатися в учбових закладах або курсах. І що робити? Які кроки? Я читала що українцям можна навчатися без дозволу на учёбу на термін WP, але не знаю де взять статтю закона, щоб написати запит. Та в якому розділі писати заявку? Буду вдячна с особисті. Дякую
-
Я це знаю,але він мені сьогодні надав такий лист The worker is required to submit copies of all LMIAs (which we don’t have) or documentation that states an LMIA exemption. I know that under the CUAET policy (Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel) they were issued an Open Work Permit without an LMIA being required however I am not sure where to find or request an LMIA exemption letter. @ – if any of your team members are working with an immigration lawyer or settlement officer, could you ask them about this? How would we request an exemption letter
-
Мені кажуть, що потрібна печатка з посольства. Може мають на увазі, якщо перекладати на англійську, та завіряти?