PR CUAET
-
Може хтось знається на цьому? Отримала подовжений WP, в якому тепер написано, що я нп маю право посещать або навчатися в учбових закладах або курсах. І що робити? Які кроки? Я читала що українцям можна навчатися без дозволу на учёбу на термін WP, але не знаю де взять статтю закона, щоб написати запит. Та в якому розділі писати заявку? Буду вдячна с особисті. Дякую
-
Я це знаю,але він мені сьогодні надав такий лист The worker is required to submit copies of all LMIAs (which we don’t have) or documentation that states an LMIA exemption. I know that under the CUAET policy (Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel) they were issued an Open Work Permit without an LMIA being required however I am not sure where to find or request an LMIA exemption letter. @ – if any of your team members are working with an immigration lawyer or settlement officer, could you ask them about this? How would we request an exemption letter
-
Мені кажуть, що потрібна печатка з посольства. Може мають на увазі, якщо перекладати на англійську, та завіряти?
-
Багато хто навіть драфт не створив . А також навіть до аплікації не дійшов . Подалися деякі люди з тих, хто встиг зберегти драфт і їм потім запрошення дали
-
А не пробували взяти дублікат через консульство або онлайн в рацсі України? Бо цей документ є обов'язковим у вимогах, хіба що дуже серйозні підстави неможливості його отримати. Думаю, краще саме з адвокатом проконсультуватися.
-
Мне кажется, или все, кто в июне хотел податься, успели?
-
Спасибо
-
Доброго ранку, скажіть будь ласка коли будуть відкриватися нові слоти в Едмонтон? Чи є інформація про час та дату? Дякую
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, може в когось була схожа ситуація. ВП та віза закінчуються у вересні 2025. Кейс по гуманітарці відправили весною 2024 і зараз як усі чекаємо. Які кроки і що можна зробити якщо закінчиться термін ВП та візи а відповіді ще не буде? Дякую.