PR CUAET
-
Вибачте, за який гайд йде мова? Чи можете мені скинути?
-
Дякую
-
Дякую)
-
До 30 вересня 24 року
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Замовити дублікат свідоцтва про народження можна онлайн на вєб порталі ДІЯ. Там можна обрати доставку по Україні. Я замовив кур'єром на адресу родичів що в Україні. Потім вони мені вислали поштою.
-
Вітання, Можливо в когось була схожа ситцація. COPR отримали в вересні 22 терміном на 7 місяців. Але через війну не змогли вʼїхати вчасно. Про що IRCC було проінформовано заздалегідь. Зараз приїхали по туристичних. Але на вʼїзді не вийшло активувати PR. Впустили як туристів. Чекаємо відповіді.
-
Ну так любые действия с аппликацией вы можете делать только в те дни когда они запускают программу! Никаких изменений в другие дни, в черновике вы сделать не можете! только посмотреть и все! В июне у тех кто создал черновик было также, мы видели, заходили но ничего не могли нажать сохранить и т.д. Так что ждите 11 числа, зайдете через очередь как и все, исправите ошибки и оплатите . Только так
-
Вітання, Можливо в когось була схожа ситцація. COPR отримали в вересні 22 терміном на 7 місяців. Але через війну не змогли вʼїхати вчасно. Про що IRCC було проінформовано заздалегідь. Зараз приїхали по туристичних. Але на вʼїзді не вийшло активувати PR. Впустили як туристів. Чекаємо відповіді.
-
Позавчора подали аплікацію для батьків, перевірив відправлені форми і виявилось що imm0190e (checklist) прикріпили пусту, а не заповнену. Краще відразу через вебформу відправити чи чекати AOR і потім прикріпляти?
-
Так більше вірогідність, що не втратите час.
-
Я би withdraw this application й подала б заново з цією формою