PR CUAET
-
Мова йде про acelerated tech pathway stream
-
Подзвоніть в IRCC щодо можливості надати доповнення за тимчасовим ідентифікатором. Треба повідомити про цю технічну та виправити її. Якщо дадуть номер для доповнення документів та loe, то вірогідність що не відхилять аплікацію, зросте однозначно
-
приблизно так це виглядає (відповідь не контретно вам а просто для всіх)
-
Дякую , будемо чекати ☺️
-
Кто то следил за тем, когда открыли очередь при подаче 9 числа ?
-
Ні, вони підходять тільки для імміграції у Квебек
-
Оффер - предложение Letter - подтверждение Все годится. Детали и там и там указаны.
-
Було 26, потім 24, а на фото вже 20
-
Вероятнее всего не все успели оплатить и зааплаиться, соотвественно черновики остались, только оплатить надо
-
Я 5 грудня
-
Залежно від запиту. Ви маєте на увазі на ендорсмент чи федеральний етап?
-
На момент подачі (вересень 2022) як і зараз паспорт до 28 року. Візу та ВП видали на 3 роки до вересня 25.
-
Скорей всего это те, кому надо паспорт новый оформить, а так же те у кого официально отсрочка, типа 3 детей, чтобы штраф не получить.
-
Все вірно. Я також замовляла в сертифікованого українського перекладача. Її печатки виглядають ось так:
-
тобто у вас не повні 3 роки були при вʼїзді? Я так розумію бо паспорт закінчувався. Мабудь паспорт ви вже маєте свіжий? Треб аподаватися на продовження ВП з новим паспортом, щоб хочаб чесні 3 роки добили, а так може й на ще 3 роки дадуть як більшості тут
-
є таке, за моїми підрахунками ще тисяч 10 (мінімум) повинні вибрати в цьому році🙂
-
Ми 6 грудня,чекаєм ))
-
Ще 8 числа з вечора. Я заходила о 19:00 і була 1500
-
Вітаю! Ви з якої провінції?
-
Йо, у додатку..... Зрозумів, пішов на сайт, дякую....
12 Jan 2024, 17:45
217586/463470
less than a minute ago