PR CUAET
-
Якщо подали на продовження перміту доки не закінчився старий - тоді все првильно, і можете спокійно чекати. Ваш статус старого перміту дійсний поки іде розгляд заявки
-
Я є :) До мене можна записатися на консультацію тут: calendly.com/bosakimmigration/1hour Але відверто кажучи в Онатіро у вас є шанси лише по OINP In-Demand. А це означає знайти роботу на заводі, подальше від Торонто (100+км), англійську треба буде на 4 з 12ти здати. Інші надійні варіанти це Манітоба, Альберта (але по часу трошки впритик вже стає) та Ньюфаунленд.
-
Доброго дня! Продовжив паспорт, і подався на новий, подав заяву на новий ворк перміт з продовженим паспортом, чекаю вже 6 місяців, я все правильно зробив?
-
Це була класична обовʼязкова служба в армії як у всіх….Років з 25 тому..ми це вказували при подачі на cuaet. Є велика вірогідність що все буде ок. Але все ж таки…
-
Це загальна форма. Якщо у вас є чоловік ви там вписуєте подорожі, якщо немає чоловіка не вписуєте. Так само в наступному розділі. Якщо є діти 18-21 роки - вписуєте, якщо немає, не вписуєте
-
Залежить від програми. Якщо наприклад по AAIP AOS - то ні Також ви напевно помилилися гілкою, тут про програму для Українців, які мають родичів Канадців. Тут досвід роботи нерелевантний
-
Якщо буде запит - будете писати пояснення. Чи буде достатньо, крім офіцера ніхто не скаже. Тут більше залежить від типу та масштабів служби і що саме в ній їх зацікавить
-
Вітаю. Сім'я 7 чоловік: я, мій чоловік, та 5 дітей 3,4,9,11,19років. Приїхали до Канади минулого грудня. Проживаємо в Онтаріо. Англ.добра лиш в старшої доньки. Я і чоловік майже ніяк. Робота на будівництві, не офіц. Наше село було в окупації. Повертатися нема куди. Я в групі недавно. Підкажіть, чи є тут міграційні консультанти. Яка вартість консультації. Яка вартість послуг подання на PR. Дякую заздалегідь.
-
Скільки чекати ніхто не знає. Такі програми можуть як місяці так і роки розглядати. Поки не побачимо перших апрувалів сказати тяжко. Я думаю до як мінімум пару місяців навряд чи будуть якісь новини
-
Можете це поле просто залишити пустим. Я б не ставив нулі
-
Я думаю що скоріше навпаки. В такі групи захоять ті хто хочуть розібратися в питанні самі. Більшість клієнтів які починають шлях іміграції саме з консультації до одного з нас, консультантів, ніколи не чули ні про групи ні про форуми. А більшість людей які приходять до мене на консультацію саме з цієї групи, якраз збираються все подавати самі, просто їм потрібна була певна інформація або допомога точечно
-
Якщо з росії, спробуйте через фірми посередників, в мене клієнти діставали втрачені дипломи з технікумів які не існують більше. Погугліть таких фірм є достатньо там. Якщо нічого не вийде документуйте весь процес. Коли ви отримаєте свій ПР, а мама поживе і попрацює пару років в Канаді - впринципі непоганий кейс на гуманітарну. Але я б не спішив, як мінімум поки у вас не буде ПР
-
По гуманітарній майже завжди хочуть бачити нову медицину - це нормально.
-
Напишіть на той самий емейл і спитайте. Це переважно офіс Ніагари. Але так лист може трохи затримуватися.
-
Ця порада applicable до 90% людей які мені пишуть в приват. Якщо прислухаєтеся до цієї поради, це часто може зекономити тисячі доларів, купу стресу, а можливо і роки часу.
-
Так вийшло що я майже одне і те ж пишу людям в приват коли мені описують свій кейс на гуманітарну програму. В основному кейс полягає в тому що немає куди вертатися, вдома нічого не тримає. Є діти, і є якісь медичні проблеми (чи у дітей чи у дорослих), але які не доходять до рівня medical inadmissibility.
-
Розміром А4
-
І я навіть його вам продублювала 20 хвилин назад в особисті повідомлення
-
Перед вашим повідомленням є моє де є відео про те як відправити які документи потрібні і також про конверт там теж інформація є просто потрібно переглянути повідомлення перед вами і питань у вас більше я думаю не буде
-
Підкажіть будь ласка, в якому конверті треба відправляти документи до Українського консульства для отримання довідки про несудимість і який конверт додати для зворотньої відправки? Дуже дякую!
12 Jan 2024, 17:45
21760/466058
less than a minute ago