PR CUAET
-
це лише теоретично)) я єдиний аплікант, ITA так само 12 березня і останній крок security залишилось, яке ще not started навіть
-
Если уже готовый паспорт в посольстве лежит. Все равно qr код нужен чтоб выдали ? Бумажный военный билет не катит ?
-
Хтось може скинути декларацію для роботодавця? Ту що я скачала, неможливо роздрукувати (
-
Ви мене заспокоїли, дуже дякую 🙏
-
Якщо одружені, тоді так.
-
Доброго дня скиньте форму будь ласка з Польщі про не судимість….(заповнити вислати листом)з Канади ,дякую
-
3 роки вже з нею подаюся. Вона мій основний перекладач
-
Також можете поставити беграунд чек старт датою коли отримали еліджибиті. Беграунд компліт буде дата з кабінету. Ну і залишиться портал 1 це prearrival received, portal 2 - passport request
-
Не завжди. Якщо написано що неможна працювати, то ні. Якщо нічого не написано і видано на ВНЗ, тоді так
-
Так само роблю
-
На сайті консульства в Едмонтоні написано, що необхідно мати за наявності. Можливо Ви особисто стикались з такою ситуацією ? Не знаю, чи зараз податись на оформлення паспорту дитині, якій 15р., чи почекати 16 р. і тоді зробити вже не на 4 а на 10 років,але немає внутр. паспорту.
-
Так
-
WP ні , візу можна але навіщо якщо ви маєте діючу
-
Теоретично. Заповнити нову форму 0008 але тоді задньою датою. Але чи приймуть це, я хз
-
Не виходить все рівно Можливо в когось є ця форма вже в Пдф порожня?
-
Да, не развелись, хочу съехать, жить отдельно, боюсь, что потеряется для них право на ПР, так как не живём вместе.
-
Хтось бачить, чи вже є черга? Я як зранку зайшла, так мене і не викидує, думаю, це тому, що черги ще нема? Або 100 людей
-
Не впевнений що тут щось можна зробити. Подзвоніть їм, попитайтеся чи щось можна зробити?
-
Візи не продовжують. Подавати заново. Ніхто не дає гарантії що вам дадуть візу до кінця паспорта
-
Дякую,спробую
12 Jan 2024, 17:45
217655/430484
19 minutes ago