PR CUAET
-
Я думаю що скоріше навпаки. В такі групи захоять ті хто хочуть розібратися в питанні самі. Більшість клієнтів які починають шлях іміграції саме з консультації до одного з нас, консультантів, ніколи не чули ні про групи ні про форуми. А більшість людей які приходять до мене на консультацію саме з цієї групи, якраз збираються все подавати самі, просто їм потрібна була певна інформація або допомога точечно
-
Якщо з росії, спробуйте через фірми посередників, в мене клієнти діставали втрачені дипломи з технікумів які не існують більше. Погугліть таких фірм є достатньо там. Якщо нічого не вийде документуйте весь процес. Коли ви отримаєте свій ПР, а мама поживе і попрацює пару років в Канаді - впринципі непоганий кейс на гуманітарну. Але я б не спішив, як мінімум поки у вас не буде ПР
-
Так вийшло що я майже одне і те ж пишу людям в приват коли мені описують свій кейс на гуманітарну програму. В основному кейс полягає в тому що немає куди вертатися, вдома нічого не тримає. Є діти, і є якісь медичні проблеми (чи у дітей чи у дорослих), але які не доходять до рівня medical inadmissibility.
-
Cкажіть, будь ласка, комусь вже приходило запрошення на біометрію ? Підтягнули оплату - але поки що тиша
-
Наверное, более интересный вопрос будет: Есть ли здесь люди, которые сами подались по гуманитарной программе и получили PR? 🤣
-
Це стандартна форма яка відповідно стосується сім’ї (головний аплікант, його чоловік/дружина і діти) У мене наприклад немає дітей але мені все одно висвічує що потрібно відправити інформацію про подорожі дитини Особисто я просто залишила поля пустими якщо вони мене не стосувались
-
Дикую вам за інформацію )!
-