PR CUAET
-
тому я хочу просто комусь це дати
-
там річ не в документах, документи підгрузись, просто далі не поопускає
-
Тоді дивно
-
так
-
так
-
має бути формат jpg до 1 мб
-
Дають якщо є кюар код і слот
-
Залежить який документ. Атестат з додатком коштував дорого. Все решта ок
-
Дуже дякую
-
До 23.04 если быть точнее
-
Cпробуйте
-
так не намагалась
-
Без підгружання документів теж?
-
Дякую, виправлю. Доречі, офіс який видав Еліджибиті: AL 16902 Humanitarian Migration (HM) Toronto | Migration Humanitaire (MH) Toronto Immigration, Refugees and Citizenship Canada | Immigration, Réfugiés et Citoyenneté Canada Для статистики 😉
-
Було б цікаво побачити дані з який офісів давали еліджибиті за ці два місяці, тоді ми могли б бачити один офіс обробляє наші заявки на цьому етапі, або як ви зазначили, що заявки розділили між офісами
-
Я сиділа з 17:30 до 18:45. Також жодного не побачила по Торонто, хоча постійно оновлювала. Кому як повезе 🤷♀️
-
Трохи не так. Це QR-код в такі терміни потрібно сформувати, а в Резерві реєструватися можна хоч зараз.
-
Я скинула, подивіться чи відкриває
-
Реєструватися в Резерв+ можна будь-коли (але, здається, в межах 60-ти днів з тієї дати, коли закон про обов'язкове оновлення даних вступив в дію). А от QR-код має бути "свіжим", тобто його сформувати в Резерві потрібно не швидше, ніж за три дні до назначеної дати в консульстві. Здається, про це навіть пише на сайтах консульств.
-
ЕДМОНТОН ❗️ 🚗 Заправка кондиціонера авто Якщо у вас є хоч один із цих пунктів? ⛔️ Купили вживаний автомобіль ⛔️ Не достатньо охолоджує ⛔️ Тепле повітря замість холодного ⛔️ Помітна втрата холодоагенту ⚠️ Час для заправки кондиціонера 🤔 Мобільний сервіс допоможе: ▶️ 24/7 по Edmonton ▶️ сертифікований спеціаліст ▶️ ми розмовляємо: English/Ukrainian/Russian www.facebook.com/profile.php?id=61558732734606 Oleksii Mobile A/C recharge тел.: 825 777 01 08 email: freonservice.ab@gmail.com
12 Jan 2024, 17:45
217712/472839
about a minute ago