PR CUAET
-
До речі, щодо відмов у візі (бо виясняла для себе), чи треба їх зазначати. Якщо вашу заявку просто було відхилено (rejected), то відмову у візі зазначати не потрібно, адже відмови у візі не було, а була відхилена заявка за певних організаційних причин. Тобто, ваша заявка навіть не розглядалася офіцером (дублювання заявки, неповний чек-ліст і тд). Якщо ж у вас віза refused - то таку відмову зазначати необхідно. Бо це рішення приймається на основі того, що міграційний офіцер тієї чи іншої країни вирішив, що вам краще не давати дозвіл на в'їзд через певні обставини (тобто, ви не відповідаєте якимось певним вимогам для в'їзду).
-
Та тут взагалі ніякої справедливості бути не може. Що не вигадай- якась лотерея і везіння з кількістю людей 20 на місце. По фб бачу повно людей, які сиділи ніч , а їх вибило в довгу чергу, коли інші сиділи і зайшли в анкету
-
Дякую,скинув йому посилання.Чекаю на відповідь
-
Дякую)
-
Сьогодні оновився статус паспорта. Нарешті. Подавали 16.04. Данні були відправлені на перевірку 20.04.
-
Привіт , в де ви це бачите ? Просто в групі у фейсбук пишуть що подалися і лютому але ще статус submitted
-
В мене вийшло. Я переходила з нотаріальні дії, потім знову паспортні дії , потім ще щось інше.. Оттава наприклад ... і таким чином оновлбється сторінка. І в певний момент висклчили слоти кінець серпня. Хоча я очікувала на вересень. Дивно, але вийшло! Бажаю успіхів!
-
Будемо надіятися що до середини вересня зроблять тих хто в червні подавався.
-
Дякую за інформацію
-
Цю пораду побачила в цій групі і так спрацювало! Я теж сиділа з 5.30. І в 6.07 вискочило аж 5 днів!!! І на кожному було по 6 годин ! Я переходила постійно з різних послуг і навіть міста змінювала. Робила з ноутбука, з гугл хром, входила з приват 24) не знаю ще як допомогти )
-
Додали через веб форму і після АОР будемо питати чи отримали
-
Я додавала LOE без AOR. Спочатку дзвонила в IRCC, отримала тимчасовий номер аплікації, потім через вебформу подала LOE та новий ВП дитини. За місяць десь дзвонила в IRCC по іншому питанню (але тоді вже отримала AOR) і потім запитала, чи отримали вони LOE, сказали що отримали. Тобто, писати треба, но потім ще треба дзвонити після AOR і уточнювати, чи вони точно отримали