PR CUAET
-
Cкажіть, будь ласка, комусь вже приходило запрошення на біометрію ? Підтягнули оплату - але поки що тиша
-
Наверное, более интересный вопрос будет: Есть ли здесь люди, которые сами подались по гуманитарной программе и получили PR? 🤣
-
Це стандартна форма яка відповідно стосується сім’ї (головний аплікант, його чоловік/дружина і діти) У мене наприклад немає дітей але мені все одно висвічує що потрібно відправити інформацію про подорожі дитини Особисто я просто залишила поля пустими якщо вони мене не стосувались
-
Дикую вам за інформацію )!
-
-
Тобто вся інформація є … значить самому зробити лист вписати все , попросити підписати і поставити печатку колишнього роботодавця і це буде повноцінний reference letter?
-
Я мав на увазі таблиця ця має бути довільна з інтернету по зразку . ? На всіх роботах працював офіційно є витяги з дії про надходження і податки
-
довідку про несудимість відправлять, паспорт- ні.
-
це інформація з сайту консульства (Едмонтон): "Очікувати запрошення до закордонної дипломатичної установи для отримання вашого документа". це з сайту косульства Торонто: Отримання виготовленого закордонного паспорта Зверніть увагу, що у випадку незвернення за отриманням оформленого паспорта впродовж двох років з дня його надходження до дипломатичної установи, паспорт знищується. Строк зберігання неотриманого паспорта для виїзду за кордон може бути продовжено за письмовим зверненням власника до трьох років. ❓З докладною інформацією про організацію видачі доставленого закордонного паспорта (з попереднім записом до е-Черги або без нього) можна ознайомитись на вебсторінці тієї дипломатичної установи, до якої маєте намір звертатися для отримання паспорта.
-
Період зп довільна теж з простору інтернету де буде вписано з якого по який період скільки отримував?