PR CUAET
-
подскажите, пожалуйста, мы как и было подгружаем декларацию и лицензию в джобб офер? или уже поменялось и нужно каждый файл отдельно?
-
Ви правильно все говорити,і це логічно. Шо після отримання постійного статусу,тимчасовий обнуляється👌
-
1. Змінюйте SIN (service Canada або online). 2. Надати інформацію про новий SIN на роботу та в банк.
-
Привіт! Коли ви відправляли Web-form, додаючи документи, а також про зміну адреси проживання, через скільки її обробили приблизно? Бо я читала, що це 5 робочих днів, але в мене вже майже 3 тижні пройшло і нічого.... Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, хтось в Торонто подавався на отримання нового закордонного паспорту для особи старше 16 років, не маючи внутрішнього українського?
-
Чому 0 правила програми не змінилися, змінився лише спосіб подачі, шанси у всіх рівні
-
Мій досвід отримання візи США у Ванкувері: 24 червня була на співбесіді, на всі черги зайняло приблизно одну годину, сама співбесіда зайняла 1-2 хвилини Паспорт отримала сьогодні, 10 липня, через Purolator Віза В1/В2 на 10 років Issue date 09 July 2024
-
Ще раз хочу продублювати наступне питання тому що не було відповідей: Виникло наступне питання, одна умов цієї програми для канадського родича(це я): «currently live in Canada» Наприклад я хочу поїхати до США попрацювати, то після сабміту анкети я вже можу це зробити чи потрібно весь час коли буде розгляд аплікейшн знаходитись у Канаді? З податкової точки зору я резидент Канади і вже більше 183 днів знаходжусь у країні, але все рівно не зовсім зрозуміло що саме мається на увазі під «currently live in Canada». Можливо не можна працювати у іншій країні після подачі аплікейшн, але наприклад поїхати у туристичних цілях на 1-2 міс у Європу не повинно буди привідом для rejection? В когось є якась інфа по цьому питанню?
-
Чеками, і тільки чекати. Якщо хочете можете дивитися за просуванням справи з виготовлення та відправлення карт, можете приєднати розгляд справ в Gckey кабінет. Але як на мене це не 100% інформативно буде. Підключення програми PR Card; 1. Увійдіть у свій обліковий запис CIC (gkey) як зазвичай. 2. Перейдіть на сторінку, на якій ви натискаєте «Перевірити повний статус заявки», щоб переглянути свою заявку та повідомлення. 3. Але не натискайте цю кнопку, а натисніть «Додати свою заявку до свого облікового запису» . 4. Виберіть «Категорію» з спадне меню як «Картка постійного жителя» 5. У розділі «Деталі програми» виберіть «Будь ласка, виберіть один» «Унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) та прізвище» 6. Введіть свій UCI так, як це БЕЗ ПРОБІЛІВ і БЕЗ ДЕФІСІВ 7. Введіть свою прізвище та Ім’я, як на вашому CoPR – тут мають значення ВЕЛИКІ та МАЛОГО РЕГІСТРУ 8. Складний, розділ «Місце народження» . Тут «Місто/місто народження» має дуже вирішальне значення . Скопіюйте його таким, яким він є на вашому CoPR, будь-які коми, верхній/нижній регістр, пробіли, просто скопіюйте це сюди. 9. Виберіть «Країна/територія народження» зі спадного меню. 10. Наступний розділ досить простий, оскільки ви просто обираєте «Дата, коли ви стали постійним жителем» 11. Введіть «Країна громадянства» та «Поточний сімейний стан» у спадних меню. 12. Натисніть «Шукати мою програму», якщо всі введені дані правильні, вам буде показано, що система знайшла вашу заявку. Вам просто потрібно натиснути «Пов’язати мою заявку з обліковим записом», і вона тепер відображатиметься на сторінці «Переглянути надіслані вами заявки» з вашою заявою на постійне проживання. 13. Якщо після натискання «Пошук моєї програми» з’явиться повідомлення, що програму не знайдено, натисніть «Спробувати ще раз» і спробуйте ще раз уважно ввести всі значення. Кожен день це дозволяє вам 5 спроб. Якщо він все ще не знайде вашу програму, ви можете спробувати ще раз наступного дня.