PR CUAET
-
А откуда взять в Канаде укр номер?) он же уже давным-давно не работает..
-
Ви, як я розумію, маєме на увазі людину яка подається за цією програмою. І дійсно це потрібно підтверджувати родичу котрого я спонсорую, але я громадянин Канади і там в requirements прописано “currently live in Canada” але не зазначено що саме це означає(бути у країні 183 дні і більше щоб бути податковим резидентом чи постійно знаходитись у країні на момент розгляду)
-
До речі, хочу ще один момент висвітлити і прояснити щодо питання «current country of residence” У анкеті IMM008 при виборі previous countries of residence зʼявляється останній пункт з чітким наголошенням про 6 місяців. Чи правильно я розумію, що Канада враховує що ви є резидент інших країн після 6ти місяного терміну, але коли ви з wp залітаєте у Канаду, то ви одразу є резидентом?
-
Для перекладу документів раджу @Margo2145 Дуже швидко та не дорого переклала документи.
-
Доброго дня! Можливо хтось знає де знайти інформацію , як оформити компенсацію за мед огляд після отримання хелз карти. Всім вдалого дня )
-
Хоч якась була передбачуваність і приблизний план.
-
Моя бухгалтер подавала це під час заповнення річної декларації. Я не чула, що є інша можливість.