PR CUAET
-
Вони дали давно зрозуміли що такого не буде...на жаль
-
Краще завалити їх імейлами, що всім українцям потрібен ПР по спрощеній процедурі і швидко)))
-
А у вашому кью ар коді значиться чи ви служили чи ні? Взагалі є там місце під цю інфу?
-
@OstapBosak можливо зможете підказати?
-
Ну, весь час точно не думаю що є вимога. Тобто у відпустку чи на пару місяців виїхати то не має бути проблем. А ось переїхати на 6+ місяців - не впевнена.
-
А як ви планували з 00:00 відкривати 10 браузерів і заходити😅
-
В когось була така ж проблема: прийшов інвайт на Québéc values test на мене і дружину (депендент). Я без проблем зареєструвався в пʼятницю ввечері і здав зразу ж, дружина ще в суботу зареєструвалася, але її профіль ще досі не впускає?
-
Я вам скажу більше - навіть в Україні, де значно важче виживати одинокій мамі з дітьми, ніж в Канаді, якось матусі з дітьми виживають. То батькові зазвичай нічого їсти, що навіть на аліменти неспроможний.
-
У меня точно такая же ситуация, декларацию подписали, а лицензия тайна тайная, которая будет передана по официальному запросу, без вариантов, разговаривала со всеми, даже с вице-президентом, нет и всё..
-
Зрозумів, цікаво як у тих хто вже відслужив показує
-
Хоч на щось у них вистачило розуму зробити правильно.
-
Бачив це) Дякую)
-
Я не служив ..тому інших даних немає
-
Якщо можна працювати в іншій країні, то розширив би пошук роботи і на інші країни, але якщо не можна, то буду залишатись у Канаді до final decision по PR
-
За те можна буде поспати зранку )))
-
військовозобов'язаний .. Солдат
-
Але саме в моєму випадку я не думаю, що то буде сильна проблема, бо компанія велика і вона співпрацює з AAIP в валюації людей для entrepreneur stream
-
Ви плануєте їхати в іншу країну працювати? Чи гіпотетично цікавитесь?
-
Всі мої старання, всі мої вираховування і scheming на смарку )))
-
Про поточне місцезнаходження. Tax residency то визначення лише для податків, не для іммігранції. Але ось чи є вимога продовжувати жити в Канаді весь час аплікації - я б сказала 99% що ні, але подивимось що скажуть професіонали.
12 Jan 2024, 17:45
217932/435123
about a minute ago