PR CUAET
-
Я не служив ..тому інших даних немає
-
Якщо можна працювати в іншій країні, то розширив би пошук роботи і на інші країни, але якщо не можна, то буду залишатись у Канаді до final decision по PR
-
За те можна буде поспати зранку )))
-
військовозобов'язаний .. Солдат
-
Але саме в моєму випадку я не думаю, що то буде сильна проблема, бо компанія велика і вона співпрацює з AAIP в валюації людей для entrepreneur stream
-
Ви плануєте їхати в іншу країну працювати? Чи гіпотетично цікавитесь?
-
Всі мої старання, всі мої вираховування і scheming на смарку )))
-
Про поточне місцезнаходження. Tax residency то визначення лише для податків, не для іммігранції. Але ось чи є вимога продовжувати жити в Канаді весь час аплікації - я б сказала 99% що ні, але подивимось що скажуть професіонали.
-
Хоча якщо так би було, то мені тільки краще. Якщо не лагає, я десь за 12 хвилин подаю.
-
Не повірю ні за що
-
Це не на паспорт, це для пр чи для ВП. І то як я зрозумів з вашої відповіді, цей документ смислу не несе, бо там не пише: не служив, або служив там і там
-
Опитування показало що наразі більшість еліджибиті дав торонто. Тим не менше може там декілька офіцерів поділили анкети бо інакше не зрозуміло як можна було відкласти жовтень і почати навіть не с початку листопада
-
Швидкість в мене так собі. Офісний модем на 5G - залежить від трафіку в той час доби )
-
Судячи зі всього вони зміцнили сервери в декілька разів, зайдуть одночасно всі і перші будуть ті, хто оплатить.
-
саме про це я і казала, що скоріш за все це серверний рандом. Можливо швидкість інтернету вплине
-
Тобто теперь Вам треба усіх клієнтів впихнути о 10 ранку разом в портал?
-
Дякую за відповідь! Я на сайті IRCC не знайшов якихось пояснень з цього питання і коли дзвонив в IRCC мені теж не дали чіткої відповіді. Тобто currently live in Canada це про tax residency або про поточне місце знаходження, якщо по tax residency потрібно знаходитись у Канаді 183 днів протягом року
-
Тільки якщо статус на обліку... Тоді можна подаватися
-
Питання тільки як вони будуть розприділяти хто в 10тій зайде, а хто попаде на 10000 місце в черзі
-
Ну я ще зранку монітоорю. Я планував заходити кожну годину на всі портали клієнтів, щоб були точки входу на кожен умовний діапазок часу. І один з них якраз десь на 10ту мав би нормальне місце в черзі (0-500)
12 Jan 2024, 17:45
217944/449672
2 minutes ago