PR CUAET
-
Питання тільки як вони будуть розприділяти хто в 10тій зайде, а хто попаде на 10000 місце в черзі
-
Ну я ще зранку монітоорю. Я планував заходити кожну годину на всі портали клієнтів, щоб були точки входу на кожен умовний діапазок часу. І один з них якраз десь на 10ту мав би нормальне місце в черзі (0-500)
-
Я до чого це питав. В іншому чаті написали про одного чоловіка який на мілітарі рекордс приклав резерв+ витяг. І на секундочку, він там у розшуку 😂😂😂 Ну у офіцера виникли питання, чого це він у розшуку
-
А що їм вчора не зайшло ? Гуманність до страждущих?
-
Ну от завтра і подивимося як вони зміцнили😅. Хоча думаю, що завтра буде точно краще ніж той жах, що був у червні
-
Ой, сорі🙊
-
Мова не про аплікантів, а про канадського родича
-
Аня у нас вже багато людей які пр їздять щоб податися і одразу додому. Мої знайомі батьків везуть щоб подати та відправити додому. Отже не треба тут знаходитись під час розгляду. Потім на портал 1 приїдуть ще раз
-
Більше того ПР просто так, якщо на паспорті меньше 6 місяців на час видачі рішення отримати не вийде. Треба буде як мінімум писати гуманітарне клопотання і просити виключення
-
Мені теж здається що це про поточне місце перебування, але на момент подачі чи потім(наприклад через 9 міс) коли справу почнуть розглядати, то буде перевірка про виїзд з території Канади і не зовсім зрозуміло коли можна виїхати на більш тривалий термін
-
Ну по факту, що то що то якесь везіння , хоч у випадку сидіння всю ніч, оновлюючи 10 браузерів , є ілюзія власного контролю над ситуацією, типу я вирахував , відмучився і зробив все, що міг. Але то ілюзія
-
Якщо немає паспорту підставу на ВП ви будете мати, але права отримати довше ніж паспорт, чи без паспорту просто немає, незалежно від підстав
-
Вчора мали те саме,не гайте часу і перездайте біометрію
-
А я просто недивився, просвітіть мене щодо вчорашньої подачі?
-
Але воно їм ніяк і не завадило
-
Ну вони явно не думали, що попруться всі кому не лінь дивитися як йде подача на Tourism and Hospitality і Rural Renewal.
-
Я гадаю, що і це ми зможемо визначити, один чи більше офіцерів працюють над справами. Номер нашого офіцера: AL 16902
-
Нас цікавить на момент подачі заявки. Для того щоб це підтвердити, я зазичай прошу від Канадського родича utility bill OR T4 OR driver's licence. Після подання заявки не повинно мати значення
-
В Едмонтоні будь-яка діяльність як Sole Proprietor потребує ліцензії міста, наче.
-
Скорее всего. Допустим знакомого (рассматривали 4 месяца) как IT, а инженерные должности (2-6 недель). Это до этой вакханалии
12 Jan 2024, 17:45
217962/450105
4 minutes ago