PR CUAET
-
Період зп довільна теж з простору інтернету де буде вписано з якого по який період скільки отримував?
-
Так, головне щоб була шапка з назвою фірми, адресою, телефоном і тд. По виплатам - подивіться в свій податковий звіт вбо зверніться до бухгалтерії. Якщо були зміни зп впродовж періоду можна додати таблицю період-зп.
-
А якщо немає фірмового бланку то підписів і печатки вистачить ? І ще таке питання я сам впишу , так як знаю , період роботи і обовʼязки а як з виплатами як діяти? Це ж вони для початку повинні надати цю інформацію а потім я впишу її
-
Добрий день скажіть будь ласка чи є такі люди які самі подали на гуманітарну програму?
-
Документ має бути на фірмовому бланку вашої компанії і весь написаний роботодавцем. Як мінімум так має виглядати. Тобто пропуски всякі не робіть
-
Так...я так робила і всі люди так роблять) бо роботодавці в Україні поняття не мають про цей документ.
-
Правильно я зрозумів , я можу створити сам такий лист , виписати з моєї трудової дати коли працював вписати обовʼязки які виконував … а яка була за і відрахування то залишити пропуск і хай вони впишуть ? Хтось робив вже подібне ?
-
Коли я була в консульстві, вони сказали що відправлять. Та мы самі купували конверт, та писали свою адресу.
-
Це все один документ, обовʼязки, години роботу, зп. Обовʼязки беріть з опису вашого NOC і переформулюйте. Щоб не видно було що копіпаст, але суть співпадала. Найпростіше вам роботодавцю цей список надати, а їм просто провалідувати і підписати.
-
Роботодавець і не має цього знати. Наберіть в інтернеті щось типу Reference letter for Express Entry і зробіть листа. Роботодавець лише поставить цифри... кількість годин, зп...
-
Так
-
Мова про компанію в Україні?
-
Привіт всім , підскажіть будь ласка, хто брав довідки з роботи про стаж , виплати та які обовʼязки виконував ? для подання на пр ! Є якийсь формат , як має виглядати цей документ … а то колишній роботодавець не знає якою повинна бути довідка про обовʼязки мої на фірмі … про стаж і виплати проблем немає !! Дякую
-
parkaverenyals.com http://parkaverenyals.com/
-
Це все залежить від країни яка видає .
-
Будь ласка пишіть ваше запитання лише в релевантному топіку, а не в усіх. Так буде легше знаходити відповіді користуючись пошуком по чату. Термін дії довідки про несудимість залежить від програми, на яку ви подаєтесь. Частіше за все - 6 місяців, якщо ви продовжуєте знаходитись в цій країні. Ось тут більше деталей www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/about.html#long
-
Доброго дня. Чи зараховується апрентісшип в якості робочого досвіду для ПР?
-
у вашому випадку
-
Ні. Вона буде дійсна тільки 3 місяці.
-
Підкажіть, а якщо вісйськовий квиток залишився в Україні… Ми виїжджали ще до війни. Місто під жорсткою окупацією.. не має ніякої можливості його забрати… Якщо прийде запит на військовий квиток доведеться писати пояснення? Чи буде їм того достатньо..?
12 Jan 2024, 17:45
21796/468200
8 minutes ago