PR CUAET
-
У мене саме, там виходить після 6 вечора заявка рахується як за наступний день….( а є взагалі хтось кому продовжили wp зі заявкою в квітні?
-
Я в торонто
-
А если уменьшить и запихнуть на А4 формат, такое прокатит?
-
Було ж вже навіть таке, що вони документи надсилали поштою зовсім іншим людям (переплутали отримувачів), нещодавно одна дівчина тут писала.
-
Транскрипт - це і є додаток. Може, Апостиль помилково не надіслав їм додаток?
-
Слот був до 16 просто в 16 фотографують а до 12 приходиш з фото . До 12 майже ніколи не має слотів
-
Дякую
-
Дитині було 9
-
То лотерея ще та.
-
Тут потрібен англійській на рівні 7?
-
В ФБ бачив пост, що чоловіку подовжили на 3 роки при подачі в квітні і сплаті 255 долларів за розгляд
-
Підкажіть будь ласка, коли подаєшся на ревалюетіон компонента, скільки часу це зайняло із досвіду?
-
Якщо прийде відмова то можна ще раз податися але вже з оплатою?
-
Я листа написав їм через web form, що подавались то 31-го та витримали всі умови уряду щодо цього продовження, але заявку зарахували 1-го квітня. Може допоможе, подивимось.
-
Доброго вечора всім! Скажіть будь ласка скільки часу wes робить перевірку документів? два місяці вже чекаю.
-
Тільки щоб отримати додаткові бали
-
Насправді їм байдуже як ви описуєте картинку, головне щоб ви говорили Ви можете навіть щось таке типу говорити: я насправді не знаю чому та жінка там, хоча можливо це не жінка, а манекнн чи памʼятник .
-
Якщо Ви завантажили все корректно по чек-листу та підписали все як треба то ні
-
Є-черга ні нащо не впливає. Спіймала слот стоячи у черзі. Потім відміну черги зробила
-
Привіт В мене питання-якщо я в дипломі на дівочому призвіщі то чи треба додавати до диплома свідоцтво про шлюб чи просто диплом і все?
12 Jan 2024, 17:45
218230/439889
less than a minute ago