PR CUAET
-
Також цікаво 👂. Саме в Едмонтоні.
-
Так а якщо я зробив новий паспорт, TRP ж мав втратити силу? Вони мені видали новий ворк пермит на новий паспорт. Мабуть їм можна на це вказати через кризову форму? До речі, дружині ще чекаємо на рішення щодо подовження вп, можливо, якщо вона виїжджала, вона автоматично втратила його, і їй подовжать на +3 рокі? Вибачаюсь, що багато питань
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка,ми подалися 25 грудня Калгарі,я так розумію це довго чекати,та якось так вийшло пропустити справку від натаріуса,нам її якось потрібно додати?чи чекати коли вже будуть роздягати наші документи?дякую
-
Ні, ТРП сам не пропадає, навіть якщо є новий паспорт. Тільки після виїзду. І тоді при повторному в'їзді можна пробувати інший статус, або подаватися ззакордону. Також бувають ТРП з мультивїздом, тоді вони не втрачають силу. Але в межах Канади зіскочити з ТРП на інший чистий тимчасовий статус не вийде. Тільки на наступний ТРП, на ПР, або подача на інші статуси ззакордону
-
Таке саме питання)) Ви знайшли?
-
Following
-
Спасибо вам огромное за ответ! Я пересмотрю почту, может не обратила внимания, но мне кажется мы ничего не получали((( Университет запрашивал ещё и разрешение правительства Альберты (квоты в университет), но когда повторно написали о ворк пермите, сказали, что можешь учиться, только дай нам стади😒
-
Немає ніякої черги, написано, що до 10 ранку буде закритий сайт
-
Знов таки, де ви ту чергу хтось бачите або її відсутність ? Сайт лежить . Хіба його хтось включить посеред ночі ?
-
Карта має прийти на пошту.
-
Хтось знає чи потрібно логінитись на сайт для подачі заявки? Тобто якщо відкрити сайт з різних браузерів, але залогінитись в один акаунт, це буде рахуватись як декілька місць в черзі?😅