PR CUAET
-
За аплікацію
-
Ось тому і питала. Значить черга може зʼявитися поверх вимкненого сайта ? Це технічно можливо ?
-
Підкажіть, будь ласка, fee $860 відразу сплачується за одну аплікацію чи за кількість осіб в аплікації (якщо за чоловіком йде сімʼя)?
-
Ні. Поки сайт лежить черга не має утворитись. Поки немає змоги зайти в кабінет то черга не утворюється
-
По ідеї вже була б черга. Вони позавчора з вечора вже вишукувалися , в цей час точно вже була і не маленька черга
-
В письме есть номер MSP? Если есть попробуйте пойти на медэкзам и сказать номер и объяснить что карты еще не получили. Если нет номера можете заплатить за медэкзам, а потом пройти процедуру возврата денег (но нужны обязательно квитанции). Возвращают деньги чеками на почту.
-
В мене була зранку черга людей по 30-100 , а потім вільно висіла в анкеті з усіх браузерів весь день і навіть жодного разу не вибило . Моя думка- чергу вимкнули . На цю програму ажіотаж
-
Добрий вечір. Якщо не таємниця, за яким НОК подавалися?
-
Підкадіть, будь ласка. Отримали новий паспорт дитині , подались на візітор рекордс дитині. Та прийшов запит на мед комісію… в кого також? Та сьогодні прийшов лист. Чи правильно я розумію що нам видали візітор лише на 3 місяці?? Це так правильно?? На скільки давали вам?? Невже тепер кожні три місяці треба подаватись на візитор і проходити мед комісію ?? Я в шоці
-
У всіх так само?
-
Мені так само сказали на роботі
-
Дякую дуже 🙌