PR CUAET
-
Не можу по цій гілці знайти повідомлень з приводу ФОП Якщо по тому самому ноку є досвід з України, був фопом, але мав контракт і надали референс леттер за останні три роки, він англійською одразу, піде такий док? Щось ще треба прикладати? (Окрім ще одного референсу з нинішньої канадської компанії)
-
Ищем партнеров 18+ Удаленная деятельность Приятный дополнительный заработок Кому интересно: Пишите + в лс
-
Ищу партнеров в новый проект. Удаленный заработок с телефона, или компьютера. За деталями пишите в ЛС
-
Ищу заинтересованых людей в команду для заработка на удалённой основе через официальные приложения, за деталями обращайтесь в личку
-
Писали що до 3 місяців підходить
-
Уся інформація є на офіційному сайті Посольства України в Канаді. За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Embassy of Ukraine in Canada». canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Прuвет всем, хoчу предлoжuть реaльный дoпoлнuтельный зaрaбoтoк! - От 50$ в/зa день гaрaнтuрoвaнo - Чaс в день твoегo временu - Честнo u легaльнo, НЕ НАРКОТИКИ!! Еслu ты действuтельнo зauнтересoвaн в быстрoм u честнoм зaрaбoтке , пuшu + в ЛС!!!!
-
Жодних документів не питали.
-
Підкажіть будь ласка, це окей якщо свідоцтво про народження втрачене і є лише ч/б ксерокопія?
-
Досвід по візитор США візі: Співбесіда 11 липня, відмова по причині не вірою, що ми вернемося із США. На даний час ми у Канаді на ворк візі.
-
У нас AA28941. У мене подача в жовтні, не в листопаді.
-
Дякую за відповідь. Тоб-то умови такі ж як на ЕЕ, бали високі потрібні. Ні, на жаль я стільки не набираю