PR CUAET
-
🇨🇦🍁Навігація по каналу PRCUAET 🇨🇦🍁 Express Entry: 1 Розподіл квот ЕЕ на 2024 2 Category-based EE або Пріоритетні сфери Express Entry або таргетові вибірки ЕЕ . Список НОКів. Частина 1 3 Category-based EE або Пріоритетні сфери Express Entry або таргетові вибірки ЕЕ . Список НОКів. Частина 2 4 Вимоги до досвіду роботи на різних етапах імміграційного процесу - Express Entry 5 Іміграційні потоки Express Entry - внесемо трохи розʼяснень 6 Чи варто робити профайл ЕЕ якщо недостатньо балів? 7 EE pool : технічний аспект 8 Що робити, якщо мене не запросили до участі у розіграші ЕЕ? 9 Як можна підвищити свої шанси, перебуваючи в пулі ЕЕ? 10 Мої бали в ЕЕ : багато чи мало? 2024 11 Рейтинг ЕЕ і мовний бал : як взаємоповʼязані? 12 Express Entry FAQ#1 13 Express Entry FAQ#2 14 Express Entry FAQ#2.2 15 Express Entry FAQ#3 16 Express Entry FAQ#4 17 Express Entry FAQ#5 18 Express Entry FAQ#6 19 Express Entry FAQ#6.2 20 French will lead EE in 2024 21 Як зміна мого НОС впливає на мою ПР заявку? Продовження в ЕЕ 22 Як отримати 50/200 балів за job offer? 23 Дозволи на роботу для українців без ЛМІА
-
Будь ласка, перевірте закріплені повідомлення, там є відповіді на більшість з ваших питань:
-
Якщо ваш ТІР 0-1 то треба мати мінімум CLB 7 з кожної частини тесту, якщо ТІР 2-3 мінімум CLB 5 Але це щоб пропустила система Це не гарантує вам великий бал щоб отримати ІтА Для підвищення шансів отримати ІтА бал треба тягнути якомога вище, при макс 10/10/10/10
-
Не, она была виртуальная.. и телефон также уже сменили, привязки вообще никакой не осталось..
-
Шкода що видалили а не перенесли, це була цікава та корисна для всіх інформація 😔
-
Категоріальні вибірки по ЕЕ серед яких СТЕМ - прохідний відносно низький 480-500 Перейдіть в гілки ЕЕ і почитайте, там є в закріплених повідомленнях про категоріальні вибірки - перевірте чи ваш Нок підходить
-
А из родственников в Украине кто то мог бы купить симку на ваше имя... Вы бы этот номер указали, если нужно. На него и СМС прийдёт. В параллельном режиме , так сказать, зарегистрируйтесь.
-
Переписка учасників в гілці Хронологія: Після FD чекаємо вже 9 днів. Наступного дня після FD був імейл із запитом біометричних даних(зріст, вага, колір очей і т.і.) Так, вони просили апдейт Letter of employment, останні пейчеки і Т4 форми Wow, який офіс розглядав? Етобіко А портали і COPR вже з Монреалю приходили Наш FD був ще 21 березня разом з COPR. Порталів досі нема. Кажуть: ваш дедлайн 11 місяців, тож чекайте Я так і подумала. Етобіко таке часто запитує. Наскільки я розумію, це стосується підтвердження що ти досі працюєш на роботодавця з яким отримав номінацію, так? Але дивно що після FD. Поздоровляю!А які додаткові документи запитували! Дякую🤗 Ми подавали декларацію common-law заповнили і просто підписали. Вони нам вернули і сказали завірити з нотаріусом і вислати знову їм У мене був дозапит Employment records ) І Р1 прийшов майже через місяць після FD О, дякую. Не думав що цей етап називається Portal То був портал 1 , наскільки знаю :) В кожного індивідуально. Після final decision, ще можуть бути додаткові дозапити документів, тому напевно ні. Р1,Р2 це вже можна сказати що так. Але всерівно радять дочекатись екопр Моєму роботодавцеві також дзвонили після фд для підтвердження працевлаштування офіс Сідней Ми вже після порталів, чекаємо майже три місяці😢 Зазвичай після FD дуже швидко приходить P1, на другий день чи на протязі тижня. Не бачила щоб в когось після FD були дозапроси 11месяцев это не дедлайн а среднее время :( к сожалению мне так и сказали при звонке к ним :( есть люди кто чекбееграунд ждут уже больше года ‼️‼️‼️ нагадуємо: та гілка лише для поширення хронології Решта повідомлень буде переноситися або видалятися Дякуємо
-
До відома тих, хто оплачує за довідку про не судимість з Німеччини. Я перерахувала їм 13 євро, але сьогодні отримала від Німеччини відповідь, що їх банк зняв собі 5 євро за транзакцію, та вони отримали лише 8 євро. І просять доплатити. Можливо ця інформація комусь знадобиться.
-
В мене питання. Я зараз вишу на сторінці, де відкрита була моя анкета. Там зараз 404. Чи можу я її оновлювати і чи завантажиться сайт з неї, коли його включать ? Або треба йти туди, де висить те оголошення і звідти заходити ?
-
У меня тот же офис AL 16902 Humanitarian Migration (HM) Toronto | Migration Humanitaire (MH) Toronto Immigration, Refugees and Citizenship Canada | Immigration, Réfugiés et Citoyenneté Canada