Переписка учасників в гілці Хронологія:
Після FD чекаємо вже 9 днів. Наступного дня після FD був імейл із запитом біометричних даних(зріст, вага, колір очей і т.і.)
Так, вони просили апдейт Letter of employment, останні пейчеки і Т4 форми
Wow, який офіс розглядав?
Етобіко
А портали і COPR вже з Монреалю приходили
Наш FD був ще 21 березня разом з COPR. Порталів досі нема. Кажуть: ваш дедлайн 11 місяців, тож чекайте
Я так і подумала. Етобіко таке часто запитує. Наскільки я розумію, це стосується підтвердження що ти досі працюєш на роботодавця з яким отримав номінацію, так? Але дивно що після FD.
Поздоровляю!А які додаткові документи запитували!
Дякую🤗 Ми подавали декларацію common-law заповнили і просто підписали. Вони нам вернули і сказали завірити з нотаріусом і вислати знову їм
У мене був дозапит Employment records )
І Р1 прийшов майже через місяць після FD
О, дякую. Не думав що цей етап називається Portal
То був портал 1 , наскільки знаю :)
В кожного індивідуально. Після final decision, ще можуть бути додаткові дозапити документів, тому напевно ні. Р1,Р2 це вже можна сказати що так. Але всерівно радять дочекатись екопр
Моєму роботодавцеві також дзвонили після фд для підтвердження працевлаштування офіс Сідней
Ми вже після порталів, чекаємо майже три місяці😢
Зазвичай після FD дуже швидко приходить P1, на другий день чи на протязі тижня. Не бачила щоб в когось після FD були дозапроси
11месяцев это не дедлайн а среднее время :( к сожалению мне так и сказали при звонке к ним :( есть люди кто чекбееграунд ждут уже больше года
‼️‼️‼️ нагадуємо: та гілка лише для поширення хронології
Решта повідомлень буде переноситися або видалятися
Дякуємо