PR CUAET
-
В мене питання. Я зараз вишу на сторінці, де відкрита була моя анкета. Там зараз 404. Чи можу я її оновлювати і чи завантажиться сайт з неї, коли його включать ? Або треба йти туди, де висить те оголошення і звідти заходити ?
-
Так clb 7 має бути з фр, але у комбінації англ може бути clb 5. Тому я й кажу, може не англ підтягувати, а на В2 вчити фр
-
На момент подачі заяви ми вказували тільки старий. Бо не прийшов новий ще. Та коли отримали новий, ми відправляли скан нового через кризову форму. А потім вони ще зробили запит додаткових документів та я ще і туди приліпила новий
-
А ви часом до заявки на новий візітор рекорд не додали обидва паспорти - новий і старий?
-
Теоретично причин не має, але на практиці саме так чомусь працює. Нові перміти не хочуть давати поза межами TRP, i при тому TRP продовжують
-
У меня тот же офис AL 16902 Humanitarian Migration (HM) Toronto | Migration Humanitaire (MH) Toronto Immigration, Refugees and Citizenship Canada | Immigration, Réfugiés et Citoyenneté Canada
-
Можна, але з України можете не встигнути. Тому краще з Молдови чи Ромунії, тоді хоча б по часу реально встигнути.
-
І знову треба платити? А що робить, якщо вони направляють дитину на мед екзамен, та дають термін 30 днів ?
-
як і всі ми 🥲
-
Я теж(( просто хотіла пошвидше
-
я собі і так і так залишила
-
Тож подавайтеся знову, але лише з новим паспортом, не додаючи старий.
-
Виглядає що поки що ні.
-
От саме тому вони й видали на старий термін. Це вже давно відомо, що там є трохи косоокі-криворукі офіцери і часто недобачають, якщо є додаткові документи, надіслані через кризову форму.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/language-requirements.html
-
Багато хто подався. Усі ще чекають на рішення
-
Я відправляла свої два WP та WP чоловіка. Та я двічі після отримання нового паспорту відправляла скан, один через кризову форму, один додала до заявки. Чи є можливість зателефонувати їм та вказати що все було відправлено своєчасно? Чи так не можна зробить? Якщо вже прийшло рішення то це вже змінити не можна?
-
Доброго дня. Підкажіть, хто подавався на продовження WP(дійсний ще 1,5 року)після квітня 2024? Поділіться, будь ласка, скільки чекали і чи подовжують на 3 роки?
-
Якщо вже залогинився на сайті Альберти, потім заходиш на портал для опотюніті , там треба ще раз натискати «sign in» зверху ? Чи це у мене якась помилка була ?
-
Якщо є зовсім свіжа медицина - то проходити не треба, а просто прикріпити підтвердження про її проходження (у разі запиту)
12 Jan 2024, 17:45
218496/429367
4 minutes ago