PR CUAET
-
Мені здається ваша зарплатня тут ні до чого ! Якби у них були сумніви по коштам - вони б спитали . Тут справа у чоловіку - він їде на конференцію - значить це потенційна робота в штатах .
-
Ще , таке питання- якщо відразу зараз подати у Чехії- то це та ж відмова?
-
Мені здається, що сайт альберти- то трохи інше ніж наш портал , особливо якщо хтось може прямо зараз на ньому залогінитись
-
Так
-
Дякую. В мене трохи інший. 22212 Drafter.
-
Тобто його теж потрібно?
-
@OstapBosak Я б вам порадила взяти консультацію.
-
школа - то секондарі
-
@OstapBosak доброго ранку! Підкажіть будь ласка, щодо освіти. Завантажувати лише WES чи шкільний атестат теж потрібно? Там пише secondary and post secondary…
-
Я думаю, коли відкриється, нас викине звідти. Буде написано: ваш час вийшов. Тому, навіть не знаю, де інтенсивніше клікати😬
-
У закріплених є повідомлення. На загальних засадах або спробуйте продовжити на post cuaet measures.
-
Такий ж самий номер і в нас. Подача в жовтні.
-
❗️Уряд, очолюваний ХДС, відправить українців, які є військовозобов'язаними, "якщо Україна попросить нас про це". Це може статися найближчим часом, повідомив лідер партії у Баварії для газети Münchner Merkur.
-
Работает у меня и мужа)
-
Украинский номер привязан к украинскому банку. С ним муж зарегистрировался в Резерв плюс. Сначала внесли в резерв плюс канадский номер, но сообщение с кодом не приходило. Поэтому ввели украинский номер.
-
3 листопада
-
У вас в листопаді подача?
-
Доброго дня,питання для тих вже получив PR -чи підходить витяг з Дія про не судимість перекладений та завірений в Канаді?…
-
ВЕС + оригінали + переклади.
-
Поділіться досвідом, як взяти довідку про несудимість з Німеччини
12 Jan 2024, 17:45
218552/432109
4 minutes ago