PR CUAET
-
Такий ж самий номер і в нас. Подача в жовтні.
-
❗️Уряд, очолюваний ХДС, відправить українців, які є військовозобов'язаними, "якщо Україна попросить нас про це". Це може статися найближчим часом, повідомив лідер партії у Баварії для газети Münchner Merkur.
-
Работает у меня и мужа)
-
Украинский номер привязан к украинскому банку. С ним муж зарегистрировался в Резерв плюс. Сначала внесли в резерв плюс канадский номер, но сообщение с кодом не приходило. Поэтому ввели украинский номер.
-
3 листопада
-
У вас в листопаді подача?
-
Доброго дня,питання для тих вже получив PR -чи підходить витяг з Дія про не судимість перекладений та завірений в Канаді?…
-
ВЕС + оригінали + переклади.
-
Поділіться досвідом, як взяти довідку про несудимість з Німеччини
-
Так
-
Вам просто странный офицер попался. Видимо он не в курсе, что украинцам нет нужны обманывать о свих целях визита, когда есть максимально белый U4U с официальными возможностями трудоустройства
-
Отже у мене враження таке що офіцер aa28941 який давав жовтневим апплікантам еліджибиті десь застряг або на гуманітарку працює, а підключився офіцер al16902 який видав еліджибиті за 3 та 4 листопада
-
І тоді ще питання , будь ласка. Чи підходить довідка перекладена агенцією в Україні , з аффідефіт? Чи потрібно нотаріально засвідчувати ?
-
Підходить
-
У багатьох нормально прийняли переклад витягу з Дії. У когось запросили щось офіційніше. А хтось писав, що й довідка з Консульства виявилась недостатньо офіційною. Залежить від офіцера.
-
Варшава
-
Я подавалась 2 листопада І після АОР тиша(
-
Ось я тому і здивувалася)
-
Скажіть будь ласка, а в якому місті ви подавалися?
-
У Канаді просто довго чекати, а конференція у грудні
12 Jan 2024, 17:45
218563/431637
37 minutes ago