PR CUAET
-
Але в даній ситуації не знаю , чим допоможуть ці всі браузери. якщо встигнеш на одному зайти, не будеш же бігти натискати на всі інші. Ну а якщо не встигнеш, то так, йти вставати у всі черги чи якось так )
-
Ну хай подивляться що в мене англійська 12 балів в школі була 😂😂😂
-
Вже так…
-
Скоріш за все так. Бо там запитають що змінилося з того часу як вам була відмова. І теж можете бути відмова бо дані не змінилися
-
В мене один браузер був. В одному бразузері були відкриті Головна (щоб перейти до своєї аплікації) і 2 вкладки в аплікаціями
-
Мені вже дурно… хоч би не перемудрити з оцим всім (((
-
А хіба зараз ще є такі проблеми з підвисонами, коли вони ввели обмеження ? В мене склалося враження, що люди, якщо вже заповнюють, то доволі безпроблемно без оцього всього
-
Також можу порекомендувати з досвіду (засабмітила свою аплікацію минулого місяця) - відкривайте кожну наступну вкладку (кожне натискання кнопки) у новій вкладці. Правий клік мишкою > «відкрити у новій вкладці». І тоді, в разі якщо вас вибʼє зі сторінки, ви переходите на попередню сторінку і продовжуєте, а не починаєте все з початку. Мені багато разів це знадобилось і дуже допомогло.