PR CUAET
-
так, але якщо цього вже не зроблено з зачиненим сайтом так не зробиш, наскільки я розумію
-
Скоріш за все так. Бо там запитають що змінилося з того часу як вам була відмова. І теж можете бути відмова бо дані не змінилися
-
Можна зберегти логін і пароль і не треба нічого вводити)
-
В мене один браузер був. В одному бразузері були відкриті Головна (щоб перейти до своєї аплікації) і 2 вкладки в аплікаціями
-
вчора пробувала - не блокувало
-
тримайте логін і пароль під рукою так щоб можна було копі-пастнуть, а не вводити
-
Мені вже дурно… хоч би не перемудрити з оцим всім (((
-
Ви маєте на увазі, що після заповнення скажімо розділу work experience, тиснемо Save і замість натискання кнопки Next, відкривати наступний розділ в новій вкладці?
-
Резиденти Польщі є хто подавались? Багато відмов?
-
А хіба зараз ще є такі проблеми з підвисонами, коли вони ввели обмеження ? В мене склалося враження, що люди, якщо вже заповнюють, то доволі безпроблемно без оцього всього
-
Також можу порекомендувати з досвіду (засабмітила свою аплікацію минулого місяця) - відкривайте кожну наступну вкладку (кожне натискання кнопки) у новій вкладці. Правий клік мишкою > «відкрити у новій вкладці». І тоді, в разі якщо вас вибʼє зі сторінки, ви переходите на попередню сторінку і продовжуєте, а не починаєте все з початку. Мені багато разів це знадобилось і дуже допомогло.
-
Дуже гарна, одні понадивають інших 😂
-
Гарна ідея
-
А тоді годин в 12 зберемо паті в парку хтось святкуватиме хтось буде "заспокоюватися"
-
Рекомендовані імміграційні консультанти по Канаді. rcic-ua.ca/list-members/
-
Перевірити імміграційного консультанта. register.college-ic.ca/Public-Register-EN/RCIC_Search.aspx
-
Імміграційний консультант Квебек.
-
Піду і я собі наллю «заспокійливого»
-
Нарешті дійшли руки зробити собі Календлі. Кому потрібно/хочеться до мене на консультацію, тепер можете вибрати зручний для себе час самі. calendly.com/bosakimmigration
-
Hello everyone, I am a licensed immigration consultant, specialty in BC. I understand 100% Ukrainian, was born in Dnipro. 15+years in Canada. Happy to help with your questions 😊 Anna Shultz firebirdconsultants.ca/
12 Jan 2024, 17:45
218618/430519
2 minutes ago