Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1834308142T Offline
    t1834308142T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Гарна ідея
    1 Reply Last reply
    0
  • t559056978T Offline
    t559056978T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    А тоді годин в 12 зберемо паті в парку хтось святкуватиме хтось буде "заспокоюватися"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Рекомендовані імміграційні консультанти по Канаді. rcic-ua.ca/list-members/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Перевірити імміграційного консультанта. register.college-ic.ca/Public-Register-EN/RCIC_Search.aspx
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Імміграційний консультант Квебек.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1834308142T Offline
    t1834308142T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Піду і я собі наллю «заспокійливого»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Нарешті дійшли руки зробити собі Календлі. Кому потрібно/хочеться до мене на консультацію, тепер можете вибрати зручний для себе час самі. calendly.com/bosakimmigration
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Hello everyone, I am a licensed immigration consultant, specialty in BC. I understand 100% Ukrainian, was born in Dnipro. 15+years in Canada. Happy to help with your questions 😊 Anna Shultz firebirdconsultants.ca/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Мене звати Ірина Атаманчук. Я ліцензований імміграційний консультант R712265. Практикую більше 5 років у наступних напрямках - усіх федеральних програм - провінційних (окрім Саскачеван і Квебек), - тимчасових віз (студентська, робоча віза та візитерська) - LMIA процес, -бізнес імміграція -гуманітарна програма. 647-504-1746 (WhatsApp) [email protected] www.ataimmigration.com Буду рада допомогти !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Усіх вітаю. Мене звати Ілля Долгонос ліцензія R526274. Я сам іммігрував через провінцію Манітоба, наразі мешкаю у Ванкувері, БіСі. Дуже добре знаюсь на програмах імміграції цих провінцій. Контакти - [email protected] або IG @canadianRubicon
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім, мене звати Олександра, я імміграційний консультант та працюю в імміграціі вже більш ніж 10 років. Окрім загальноі ліцензіі на імміграційні послуги, в мене є ліцензія на провінцію Квебек, Манітоба та Саскачеван. Це ті провінціі де потрібна окрема ліцензія на представництво клієнтів. Я також маю окрему ліцензію на представництво біженців, аппеляцій та усіх типів депортацій. Працюю з трибуналом по ділам біженців, представляю клієнтів на слуханнях. Вже декілька років я веду свою сторінку у фейсбукі SKI Immigration services, де викладую дуже багато корисноі інформаціі безкоштовно. Також публікуюсь у газеті Ванкувера та у Монреалі як іміграційний експерт. Нещодавно почала свій телеграм канал t.me/skiimmigrationCanada - підписуйтесь. Мій вебсайт - www.skiimmigration.com Email: [email protected] Whatsup: 438-878-7755 Будь ласка пишіть, я не відповідаю на телефонні дзвінки з незнайомих мені номерів. Буду намагатися допомогати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Maple Land Immigration Services Inc. Розташування в місті Едмонтон, Альберта. Зв'язатися можна через імейл [email protected] або через сайт www.mlis.ca.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вітаю, Мене звати Оля, ліцензія R709030, Kazka Immigration Services. Рада допомогти 🙂 Email: [email protected] Instagram: kazka_immigration Facebook: www.facebook.com/kazkaimmigration?mibextid=LQQJ4d Telegram: t.me/kazkaimmigrationchannel
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Всім привіт , дякую за запрошення . Daria Grabchuk Займаюсь іміграцією по Онтаріо . Ліцензія R532743 417-877-1871 [email protected] Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вітання всім Мене звати Яна, Barbican Immigration Рада бути корисною 💙💛 WhatsApp: +16475355981 Instagram: barbican_immigration Email: [email protected] www.barbicanimmigration.ca
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Мене звати Олег Шиндлер. Я ліцензований імміграційний консультант R706744. В мене є імміграційні практики в Торонто, Оттаві та Галіфаксі. 613-712-7133 (WhatsApp) [email protected] schindlervisa.ca Моя основна спеціалізація - економічні програми імміграції: Експрес Ентрі, провінційні програми, Стартап Віза, ЛМІА
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Мене звати Свят Лашкевич. Я ліцензований імміграційний консультант і засновник компанії LASHKEVYCH IMMIGRATION LTD. Знаходжуся у Ванкувері. 2369960555 [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Immigration Consultant Bohdana Stepanenko Maple Land Immigration Services - mlis.ca/ Ph. 780-905-0156 E-mail: [email protected] Oksana Nagorniuk Global Networks Canada - www.albertaimm.com Ph. 1780-432-3344 E-mail: [email protected] Immigration Lawyer Anna Kuranicheva Edmonton Community Legal Centre - www.eclc.ca/ Ph. 780-702-1725 E-mail: [email protected] Edmonton Immigrant Services Association Main Office - Client Service Centre Address: Suite #201, 10720-113 Street Edmonton, Alberta T5H 3H8 Phone: 780-474-8445 Email: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Ostap Bosak Bosak Immigration Inc. HTTPS://canadianbychoice.ca Ph. 416-262-0774 E-mail: [email protected] License R707276
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Остап Босак. В тій чи іншій мірі працюю з іміграційними питаннями з 2016го. З 2021го працюю як ліцензований спеціаліст (R707276). По можливості буду старатися тут відповідати на запитання тут. Також мене можна знайти в ролі експерта в найбільшій Фейсбук групі по імміграції для Українців, яку спільно з Торонто групою ведемо від початку війни. Кому потрібна детальна консультація, або індивідуальний підбір програм та розробка стратегії звертайтеся на емейл [email protected]
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags