PR CUAET
-
Від стресу заганяли ?
-
В залежності від програми ще до ПР можу бути можливість податися на новий статус. Паспорт потрібно продовжити. Якщо продовжити чи отримати ніяк, тоді хіба що ТРП. Або встигнути отримати ПР, але і тоді треба буде гум прохання писати, бо ПР не мають давати якщо на паспорті менше 6 місяців залишилося.
-
Ходіть зі мною.
-
Це не ви зі мною вчора тренувались, бухгалтер?
-
Мені б таке..
-
Я раніше бігала. Заганяла себе до блювоти і істерики. Потім два дні повного емоційного оніміння. Але якось в Канаді нема бажання бігати
-
Я и сегодня на работе🙈
-
Ми сестри з вами 🤣👌
-
Temporary Resident Permit
-
Ви молодець , без жартів . Я не вигрібаю. Зараз практикую велосипед часто. Поки їдеш - навіть терпимо можна жити
-
Якщо підтверджує 12 місяців за останні 18 місяців від сьогодні - то підходить
-
Машина треба Я тут одна в Канаді. В Україні прав не було. В жовтні буду плавати на повну ліцензію вже. Але проблема в тому що коли живеш одна, то фіг на щось накопиш грошей. Живу від зп до зп.
-
Добрий день, 😊підкажіть будь ласка, якщо в Україні кілька років працював неофіційно, чи потрібно вказувати цей період в аплікації?
-
Умовно. Потрібно мати мінімум рік роботи в Україні, і щоб компанія перевела вас в Канаду в офіс, або теоретично на відкриття офісу.
-
Чув що дія паспорту на момент подачі федералам має бути не менше 2 років…чи це так?..
-
Мені здається, він казав треба оновлювати, коли старші 3 міс
-
Я не пам'ятаю, що казав пан Остап, але якщо вас заспокоїть , в мене також з червня. Єдине в мене вказано що позиція Permanent .
-
Як на мене ліпше перекладати там де ви знаходитеся…
-
Та звичайно. Українці просто в якійсь м'ясорубці зараз. Рідні під обстрілами, тут легалізуватись не мож, бюджети обмежені, соціалізації в багатьох немає нормальної, діти, здоров'я не витримує.
-
Друзі, хтось пам’ятає що казав Остап?)
12 Jan 2024, 17:45
218688/440420
30 minutes ago