PR CUAET
-
Підскажіть як правильно вказати про освіту. На українській київський технікум електронних приладів. У вес написано kyiv electronic devices technikum. Хоча мабуть потрібно коледж. То писати як у WES? Хоча в перекладі KYIV TECHNICAL SCHOOL OF ELECTRONIC DEVICES
-
Так тут чому наплив людей бо хороші умови, ви пропонуєте зараз всіх їх кинути
-
Яка може бути причина, що канселювали мою стару візу?
-
Ну в неї мотивації звісно немає такої як у нас.
-
А що це ви вже прощаєтесь ? Ще 34 хвилини
-
Це було трохи обідно)
-
Блін, а я себе гризу за те, що за півтора не вивчила френч 🤣
-
Так, потрібно продовжувати і WP i VR дітям, на основі того що подались на пр і чекаєте розгляду справи
-
Моя теща вже 6тий рік в Канаді живе, і кожен день вчить мову, і на курси ходить. І до 4 навіть близько не дотягує
-
Ну що, успіху нам всім сьогодні ❤️ Сподіваюсь, сайт не ляже і ми всі без проблем зайдемо і заповнимо форму і оплатимо 🥰
-
Ті хто так можуть, Альберти і провінційної програми не потребують )))
-
От от. В мене є знайома жінка, вже 9 місяців шукає роботу, анг дуже базовий. І ось наче і час має на англійську. Але ні. 💁🏻
-
Для людей же краще, вивчити мову і отримати гарну роботу. Он люди для ЕЕ за рік французьку вивчають
-
З мого досвіду: next зберігає і переводить на наступну сторінку, тому не витрачала час на save
-
Не вивчать. Якщо за 2 роки до 4ри не всі змогли вивчити то щоб бути конкурентними і вивчити до 7-9, точно не вивчать. В тому числі тому відправляю тих хто не може вивчити в Саскачеван та НЛ
-
Так а навіщо там тоді кнопка save ?
-
next
-
Так справа не в розумності, у мене теж вийшло створити лише на другий день, тому що першого поля були не активні
-
Главное, чтобы за возраст не снимали балы как в экспресс энтри, а то прям ощущение, что все если старше 35, то ты уже пенсия
-
Согласна, но если это так, надо было как то заранее это прописать в условиях, а не опомниться, когда уже столько людей заехало
12 Jan 2024, 17:45
218776/441538
less than a minute ago