PR CUAET
-
Вітаю ! Скажіть будь ласка, який driver підходить на PR ? Де це можна подивитись ? Дякую.
-
Про інші не знаю
-
тільки де є відмітки. порожні сторінки не скануєте.
-
Стикалось достатньо. Це рішення офіцера - вашому хлопцю просто підфартило. Офіцер може видати ще на 3 роки, а може у сумі на 3 роки. Бо це окремий воркперміт і на кожний діє максимальний строк до 3 років. Ось вам всім і видали «до 3 років» новий воркперміт. Їх не продовжують - їх видають завжди нові.
-
Надавати та перекладати всі сторінки чи лише ті на яких є відмітки? Бо там 30 сторінок. Якщо переводити пуcті то виходить дорого, якщо надавати пусті без перекладу, то наче не зовсім правильно з точки зору вимоги обов'язкового перекладу документа. Якщо не надавати пусті, то можуть подумати що щось приховуєш, але стосовно паспорта явно писали що треба тільки з відмітками, то може і з військовим такі самі правила...
-
а можете пояснити ще раз. Після отримання PR наче є умова прожити в Канаді 5 років, з яких три роки - це постійне перебування на території Канади. А ви зараз говорите, що можна подаватись раніше, ніж через 5 років? Тобто, чи правильно я розумію, що як тільки набралось три роки постійного перебування в Канаді (з врахуванням часу до отримання PR, який ділиться навпіл), то вже можна подаватись на громадянство?
-
В мене віза worker на 3 роки, друг робив пізніше і йому зробили на 5. 1 рік ми вже профукали. Чи дадуть по прильоту ворк перміт на 3 роки якщо в візі залишається 2. Чи можна продовжувати візу CUAET, якщо буду працювати та отримаю номінацію від провінції? Чи не виженуть з країни?
-
Пишіть лист пояснення про те що в період А, ви були в країнах БВГД ..., приблизно стільки раз, з такою періодичністю, такою то тривалістю і через такі то причини. Ну і відповідно що паспорта та штампів немає, і нажаль точних даних надати не можете. Це вас захищає від того що офіцер знайде якісь поїздки, які ви не вказали, і докопається. З листом ви маєте можливість оспорити це показавши що ви надали reasonable explenation
-
Ви трошки напутали поняття депенданта та родичів Депендантів ви мусите включати, назлежно чи вони вас супроводжують чи ні, і все заповнювати, і їм треба медицину, біометрію, та довідку про несудимість. АЛЕ це виключно ваш чоловік/дружина, та діти до 22ох які не одружені Всі решта це просто родичі яких треба вказати в формі 5406 (батьки, брати, сестри, та діти (в тому числі ті які вже не є вашими депендантами))