PR CUAET
-
Остап, добрий день! А якщо дітям прийшли нові паспорти, декілька днів тому, а я сину вже подала на продовження Visitor Record на старий продовжений паспорт, бо не знала скільки ще чекати нові. То буде діяти візітор рекорд чи знову треба робити? І так саме на PR я подала на його старий паспорт? Як бути в цій ситуації? Зарання дякую за відповідь.
-
добрий день підкажить контакти імміграційний консультанта в Монктоні
-
Скрізь на сайтах пишеться, що максимальний термін виготовлення з паспорта 3 місяці. Вони чомусь тягнуть гуму плюс ми платимо такі великі гроші 4.400, і вони знущаються з нас.
-
Правильніше як вам, але ми бачили що деяким людям везе і дають на довше.
-
Дякую 🤗
-
Ви реєструєтеся і нічого не платите. Коли вас вже запросили і ви подаєте документи, тоді ви і платите мито. На цьому етапі відмови бувають тільки якщо з документами щось не так, бо вас вже вибрали. Там процес досить швидкий - пара місяців
-
Також рекомендую чоловікові заповнювати military form І додавати військовий квиток з перекладом, якщо є. Просто щоб уникнути запитів, бо вони бувають часто по тих хто служив.
-
Дякую
-
Дякую
-
Дякую
-
Хто знає email куди писати про повернення коштів? Бо я писала на myalberta.eservices@gov.ab.ca, а вони відповіли, що треба звертатись на програму.
-
В мене на долар більша зп ніж середня по нашому регіону.
-
Добрый день, вы когда в апостиль отправите, они вам перевод и сделают сами за доп. плату
-
Я переводила через Вайбер в Украине в бюро переводов
-
Здравствуйте. Есть очень много контактов в ветке переводы.
-
Да, є люди у яких зарахували біометрію, яку здавали на куаєт. Вони писали тут.
-
Коротше видати всі воєнні секрети)))
-
також вказується військова частина і місце де служив. так само вказувати наприклад Казахстан чи Німеччина
-
вказуйте Україну. потім виникає багато запитань до ссср у міграційних офіцерів
-
Доброго дня, цікавить питання про чоловіків, які служили в Армії в радянські часи. Вказувати країну СРСР? Чи Україну, звідки призивалася, але проходив службу на території іншої країни. Бо Знов виникає питання про доречність згадування того ссср, якої немає.
12 Jan 2024, 17:45
21938/466284
about a minute ago