PR CUAET
-
Ноу
-
хтось вже з черги заходив?
-
я загрузил отдельно, думаю это не принципиально
-
У психолога ассессмент буде значно дорожчий. Із цін які мені називали було в районі 2500-5000$, вони проводять цілий ассессмент, це займає приблизно 10 годин їхньої праці. Є і інші професіонали що можуть написати такого роду листа: social worker або психотерапевт, ціни у них будуть значно дешевші. За годину десь орієнтовно 150-200$ на написання листа (ассессменту) їм потрібно орієнтовно 3 години. То з того що я дізнавалась. Зверніть увагу, що їхня діяльність регульована і вам потрібно шукати спеціаліста у вашій провінції, психолог із Альберти не може написати такого листа людині яка проживає у Онтаріо якщо у цього спеціаліста немає ліцензії для цієї провінції.
-
Это на сегодня ❤️ Итого джоб офер с декларацией и лицензией как и было ранее
-
Компании в которой работаешь?
-
Всем привет 👋 Меня зовут Анна Имашбаева - я из Казахстана. Я лицензированный иммиграционный консультант 🇨🇦 В эту субботу 13-го июля я и моя україномовна case-manager проведем БЕСПЛАТНЫЙ ВЕБИНАР на тему PR статус по гуманитарной программе. Вы сможете задать свои вопросы и бонусом получите список необходимых документов для гуманитарной программы. Жду вас у себя на страничке в инстаграм www.instagram.com/viacanada/