Іще раз з усією повагою до ВСІХ, бо деякі тут ображаються коли в них уточнюють що вони мали на увазі пишучи, цитую : «Це має бути як мінімум англ мовою і гривня переведена на юзд/cad».
Таке формулювання як: «як мінімум..», «ви маєте обов’язково..», «ви повинні..» і тд означає що по іншому не можна і є тільки такий шлях, а потім виявляється що це подруга сказала, адвокат ( хоча на скільки я знаю, не факт що я в цьому правий, то такі поради дає імміграційний консультант), чи внучатий племінник хрещеного батька. А якщо ми відкриємо офіційний сайт то прочитаємо що робота мала бути оплачувана і все. Нічого про мінімальну зп чи максимальну немає, немає також нічого і про валюту в якій має бути вказана зп і тд.
P.s. Тому не робіть будь ласка отакий зіпсований телефон з новими вимогами, бо якщо кожен додасть щось від себе чи подруги яка знає секретні дані які не висвітлюють на офіційних ресурсах, то через пів року виявиться що треба підписувати кожен документ кровʼю.
Як знайти курс валюти я вже писав що я знаю, але у мене було більш цікавіше питання: уявімо що аплікант скористався всіма ссилками на центральні банки і daily exchange rates, etc. Перевів САМ свою зп з будь-якої валюти світу у юзд потім з юзд в кад, то як довести що ви все зробили правильно? Аплікант сертифікований переводчик валют? Сумніваюсь..
так якщо піти в банк і попросити саме про таку виписку і вони її зроблять то це має право на життя, але я не чув щоб Українські банки робили щось подібне, якщо були подібні кейси то пишіть як ви взяли таку виписку всі будуть дуже вдячні( я по крайній мірі так точно)