PR CUAET
-
Ми приїхали 21 лютого 2023 року, нам видали WP на три роки, тобто до 21 лютого 2026. Нові дозволи на роботу прийшли на початку цього місяця. У мене він діє як і раніше до 21 лютого 2026, а у хлопця до 10 листопада 2026.
-
Вам з самого початку на який термін видали WP?
-
Дякую.
-
Мій чоловік в Україні, його зп не враховувалась, враховувались лише мої фінанси, але житло спільне всеодно.
-
Якщо це буде спільне майно, то обох
-
Дякую. Разується зп чооовіка і дружини, чи когось одного?
-
Ото ж
-
Калькуляторів повно, просто в пошуку введіть. Але якщо вам потрібна сума, на яку розрахувати моргедж(яку вам апрувне фінансова установа), то це річна зарплата помножена на 4. Щомісячний платіж може бути не більше ніж 40 від зарплати.
-
Інформацію про курси усіх конвертуємих валют на усі дати зазвичай можна знайти на сайтах центральних банків 🙄 Я кілька років так контракти на експорт/імпорт та командировки перераховувала, доки не набридло працювати в бухгалтерії. В української податкової претензій не було.
-
Добрий вечір. Ми з моїм хлопцем отримали нові дозволи на роботу (тобто зняли обмеження). Але чомусь його документ продовжили на 8 місяців, а мій ні. Хто стикався з такою ситуацією?
-
Там коли edit натискаєте, все буде. Саме там i потрiбно на кирилицi + латиницi вписувати
-
Відкрийте відео... Вам так буде зрозуміліше
-
Не потрібно.
-
. Можливо вам буде корисно
-
Там окремі сторінки в різних формах де прям написано за кирилицю
-
Ок. Значит, пишу Украина. Спасибо)))) и последний вопрос для обізнаного панства. Поскольку портал просит указать имена всех членов семьи на английском и на кириллице, а меня и супруга в эту форму автоматически подгружает только на английском, как в профиле заполняла, без возможности редактирования в форме, стоит ли в самом профиле вписать наши имена на англ и кириллицей?
-
Крим це Україна згідно міжнародного права. І для Канади відповідно. Ким себе вважають ваші родичі не релевантно.
-
Може апеляція була? Хоча дивно, теж не чула про таке
-
За це я хз почекайте поки хтось знающий відпише
-
Спасибо 🙏 а если они живут в Крыму но считают себя дохера русскими, мне указать город, в котором они живут и страну Россию или все же Украину, потому что Крым это Украина? Все больше вопросов, все меньше ответов 😭😭😭😭
12 Jan 2024, 17:45
21988/408058
4 minutes ago