PR CUAET
-
І я так робила, і отримала 3264 місце...
-
Зараз вона обнулиться. Набір закритий . Так завжди , коли закритий
-
Черга пішла набагато швидше 🤔
-
Мені дало 366 місце саме на тій сторінці, де було повідомлення про портал закритий. Хоча я одночасно оновлювала і інший браузер, де була 404 з моєю сторінкою зі вчора і ось там тормозило і не оновлювалось так швидко. Можливо, це ще залежить від іншого компа, тут не знаю. Але отак
-
Я подавалась. Але рішення ще не маю. Підстав і до 30 березня не було, якщо work permit був виданий на повних 3 роки.
-
Я думала, що на почту приходить сповіщення коли статус заявки міняється з "сабмітід" на "взято до розгляду"
-
Я вас умоляю я лично писала в чате об этом , заранее , чтобы в день подачи люди не терялись и знали что делать! целую инструкцию писала и никто чат не читает ! Ни про объединение документов ни про этот момент когда нажимаешь на оплату и вверху надо разблокировать чтобы пропустило🤷♀️
-
Тобто чисто теоретично якщо в червні заповнили ( не встигли зааплаятися) , сьогодні простояли тупо в черзі, є шанс що ця сама анкета «проживе» до серпня?
-
Я знаю, тут питання банального везіння, бо коли я помітив, що йде довга загрузка (почало кидати в чергу) одразу оновив другий браузер і отримав там вже 2500+ місце.
-
Або той, хто зайшов , йому було не треба і він просто тренувався або закрив свої інші браузери