PR CUAET
-
Тільки майте на увазі, що емейл говорить тільки про те що вони отримали вебформу. Але коли по факту це побачить офіцер може бути дуже по різному. Проте в загальному ви зробили все правильно, я б також подавав через форму. Паралельно спробуйте до них подзвонити, щоб овни це в файл внесли при вас по телефону
-
Извините, я не знаю. Там нет такой опции, нет указанной программы новой для украинцев 🤷♀️
-
@OstapBosak підкажіть будь-ласка . Почали перевіряти форми свої і внесли дочку . Дочка з ПР виступає спонсором . У формі im0008 вказуємо її як дитину з ПР в Канаді . І далі вона зʼявляються у всіх формах наступних як депендант і немає опції видалити її . Ну ок в формі 5406 її данні вводимо . Хоча і написано що не вводити тих хто вже з ПР. Але у формі 5669 вже треба ввести усі її дані робота за останні роки і тд. Все одно вводити ??? Чи як правильно ?! Якось не логічно 😬 Дякую
-
Тільки не кажіть то офіцеру коли вони запити на щось надсилають 😁 Я їхала щ тих країн назавжди і брала довідки бо знала що не повертатимуся. Спитала в адвоката і людей хто подавав на ПР - отримала такі поради Я вже цю довідку використовувала декілька разів навіть для декларації податкової. Якщо вам то безкорисно - не робіть - вас ніхто не змушує.
-
Ребята, мне кажется я нашла способ как отправить чек об оплате биометрии тем, кто сразу её не оплатил. И у нас на это всего 7 дней. По этой ссылке выбираете : add a document to your application secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application Заполняете вопросы. Parents, grandparents, other. Прикрепляете легко файл (то есть Ваш чек про оплату) Добавляете текст: Payment for biometrics. I made the payment, but the receipt cannot be attached because the application contains information about the previous biometrics submission. Payment was made on November 16, 2023 И отправляете. Сразу же пришло письмо о подтверждение, что дополнительные документы получено.
-
А як було?Там іде тест і що здав одну частину,встав і пішов?
-
Тому я і питаю бо вже дуже дивно сьогодні було то дійство
-
Ну це все мабуть можна робити, але нащо, не зрозуміло. В вимогах такого не написано. Відмовити по причині відсутності сум в cad не зможуть. Якщо сильно кортить то офіцер сам в гуглі курс подивитись може. Кожен додатковий лист це 30+ cad на переклад і використання корисного місця з 4 мб які можна було б використати на щось більш корисне. Рекомендують писати в cad для proof of funds, щоб коливання курсу не вплинуло, але це інше
-
Коли реєструєшся на тест,там опціі такої навіть не має
-
Хіба таке можливо?? Я б теж хотіла тільки одну частину здавати🥹
-
На сайті селпіп можна купити
-
Хтось чув про перездачу тесту? Якщо хочеш одну лиш частину вище зробити Бачила на тесті сьогодні хлоп лише слухання здавав
-
Mock tests Безкоштовно лише 2, бажано побільше робити