PR CUAET
-
От було б весело, отримав ПР, бо маєш виплатити кредит за навчання😂😂
-
Мы с Мариуполя, так что у нас немного другая история. Явно в Мариуполь повестку присылать не будут, от недвижимости одни руины остались так что ничем не рискуем пока не зарегестрируемся. Тем более не факт что у мужа получиться зарегестрироваться, слишком давно становился на учет. А сыну точно скажут возвращаться на учет становиться.
-
По СЕС виборок не було майже 2 роки. Нещодавно зробили першу за довгий час, і бал там 522 😂 тому, що більшість з тих хто в пулі, це студенти, хто відучився тут і здобув досвід роботи. Так, є ще "трейд" вибірка, але далеко не всі тут електрики та сантехніки, більшість все йде по дженерал вибірці.
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост «‼️ 1 CUFTA : як отримати 50 додаткових балів для українців в ЕЕ?⁉️» Деталі : t.me/prcuaet/154365/250125 🔴🔴🔴
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост «‼️ 1 CUFTA : як отримати 50 додаткових балів для українців в ЕЕ?⁉️» Деталі : t.me/prcuaet/154365/250125 🔴🔴🔴
-
-
Хтось вміє робити опитування, скільки з чату подалося сьогодні ?
-
А хтось стикався з таким статусом? ( виключений з обліку в Криму у 2009), прописаний в Ірпені, в воєнкоматі не зʼявлявся ніколи в Ірпені, моєї справи нема я так розумію суто з точки зору закону, я дані оновив же? ( це після оновлення даних такий статус) qr мені не потрібен
-
З усіма моїми вихідними жаними - бал 414 . Створентй ЕЕ профіль. Робота не погана ,англійська 8-8-8-10, ще додамо чоловіка роботу і освіту. Нехай, перездам англійську на 9-9-9-9. Вийде біля 440-460 балів. Цього все одно не достатньо. Так, я вчу французьку. Якщо ви пробували її вчити, то зрозумієте чому я не впевнена що здам на 7-7-7-7 до кінця ВП (а це рік). МОЖЛИВО вийде на 5 для отримання закритого ВП без ЛМІА. Це ще якщо роботодавець погодиться зареєструвати мене. Ану спробуйте знайти роботу на 2 тір без канадської освіти, щоб виконати умови , описані вище?) чому я не піду тут вчитись? Тому що не хочу в Канаді брати кредит на навчання, не маючи гарантії що тут залишусь. Тому що з україни я цей кредит не виплачу.
-
Та да. Ще й такі є. Мене жіночка одна активно переконувала що мені конче треба будинок в Канаді бо дитині не треба буде платити іпотеку. Та звичайно, завтра в банк піду з зарплатою дещо більшою мінімальної на моїй роботі і без гарантії лишитись в країні
-
www.facebook.com/ukrconstoronto?mibextid=LQQJ4d
-
Так, реально якщо ще підтягувати український досвід кваліфікований напр. Або вчитись тут. Я з України не привезла нічого. Хоча я лікар і могла б йти по категоріях, але я пропрацювала в Україні по професії менше року. Тут в Канаді 3 тір (і то якщо офіцер прийме, там свої нюанси). Для моєї сім'ї це не те що важко. Це майже неможливо. Ми створили ЕЕ на "А раптом".
-
Береш іпотеку на будинок😂😂😂
-
😂😂😂 Ну реально. Мені вже декілька людей кричали - та бери кредит і йди вчитись. Та я то можу піти. Мені дозволяє англійська і навіть диплом з України допоможе. Але от нещодавно вони говорили про те що не будуть видавати відкриті ВП після закінчення вишів. І що робити в цьому випадку?
-
А на 10 все? Англ добре тягне бал В мене був 530, без чоловіка 538 ЛМІА не використовували, французьку теж (є і те і те), по віку правда 30+ Я не кажу що це легко, я кажу що це реально.
-
Так, але багато з них пройшли по категоріям і бал може падати за рахунок цього. І взагалі, що заважає просто створити профіль, покращувати його і чекати, а раптом пройдеш? Це ж безкоштовно
-
Healthcare category based EE Проте, говорити можна багато🤷♀️ якщо цікава дійсно ЕЕ - є гілка, можна продовжити там