PR CUAET
-
😂😂😂 Ну реально. Мені вже декілька людей кричали - та бери кредит і йди вчитись. Та я то можу піти. Мені дозволяє англійська і навіть диплом з України допоможе. Але от нещодавно вони говорили про те що не будуть видавати відкриті ВП після закінчення вишів. І що робити в цьому випадку?
-
А на 10 все? Англ добре тягне бал В мене був 530, без чоловіка 538 ЛМІА не використовували, французьку теж (є і те і те), по віку правда 30+ Я не кажу що це легко, я кажу що це реально.
-
Так, але багато з них пройшли по категоріям і бал може падати за рахунок цього. І взагалі, що заважає просто створити профіль, покращувати його і чекати, а раптом пройдеш? Це ж безкоштовно
-
Healthcare category based EE Проте, говорити можна багато🤷♀️ якщо цікава дійсно ЕЕ - є гілка, можна продовжити там
-
Підкажіть, будь ласка, який саме документ з Податкового звіту треба подавати?
-
Видають грудневим. Цікаво, чи дійсно ми тепер будемо стільки ж чекати, чи все ж потихеньку будуть українцям трохи швидше
-
Одним словом друзі. В кожного своя історія. Я знаю, що кожен тут вибачте жопу рве, розглядає і використовує всі варіанти , які можливі. Сама ж така... Ми з вами робимо все що можемо. Але є речі які не контролюються нами. На жаль. Хтось з мовою застряг, хтось тір не може вибити вищий.
-
Звісно! Стандартна відписка, обидва рази слово в слово. Хоча вона написала їм листа і купила білети в обидві сторони, коли подавалася другий раз.
-
Спасибі, спробую
-
А як ви набрали? У мене знайомі: 32 роки, він магістр, вона кандидат, досвід роботи більше 5 років в Україні в хорошій галузі, англійська 10,11 у обох, але не набирають і близько 500
-
Доброго дня! Чи отримав хтось рішення по WP хто подавався у квітні? Подала заявку для зняття обмежень 31 березня, додала лист про звільнення від оплати, а в кабінеті стоїть що заявка 1 квітня. Тепер переживаю чи можуть відмовити через те що не оплачено у квітні. Дякую.
-
Здравствуйте, мы подавались семьей 13 марта на wp , но никаких сдвигов и ответов нет. Скажите пожалуйста есть ли еще люди кто ждет ? Потому что люди одинокие из моего окружения (мама с ребенком, 5 холостяков )уже получили на 3 года
-
Привет всем , вопрос господа важный ( особенно кто может сталкивался именно Монреале )! Кто то был именно в аэропорту в cbsa ? Не тот который рядом аэропортом в именно в аэропорту где можно поменять данные в ворк перми До сих пор боремся что провинция в Перми стоит не та , с работы увольняют по этой причине 🤦🏻♀️работу сейчас терять не вариант Спасибо заранее !
-
Там не буде 6 міс. Я інтернатуру пізніше почала Плюс ще треба витягти якісь докази, а на мене лікарня в суд готова подати (я вчилась на державному і не відпрацювала 3 роки. Через війну, але кого то колише). Не знаю на скільки той суд реальний в умовах воєнного стану, але ніякі папері вони мені не дадуть.
-
Набрала за : Освіта, робота, мова, вік Кому актуально ЕЕ - давайте переходити щоб не смітити в АОС Дякуємо
-
У меня уже вся вера и надежда испарились