PR CUAET
-
Там не буде 6 міс. Я інтернатуру пізніше почала Плюс ще треба витягти якісь докази, а на мене лікарня в суд готова подати (я вчилась на державному і не відпрацювала 3 роки. Через війну, але кого то колише). Не знаю на скільки той суд реальний в умовах воєнного стану, але ніякі папері вони мені не дадуть.
-
Набрала за : Освіта, робота, мова, вік Кому актуально ЕЕ - давайте переходити щоб не смітити в АОС Дякуємо
-
У меня уже вся вера и надежда испарились
-
Я подавалась 6го березня, досі чекаю 🤷🏻♀️
-
Які ви вказували фінансові документи? Чи є в доньки робота та постійне місце проживання? На жаль без CUAET отримати візу на порядок складніше (так завжди було). Потрібно показати що в доньки є де перебувати і що їй не вигідно залишатися в Канаді незаконнно. Тому по більше фінансів, роботи, власності, можливо чоловік залишається дома і тд і ng/
-
По офіційному дає те саме
-
Та їй 20 років і вона незаміжня. Я вже писала тут, що довелося податися на спонсорство і тебе довго чекати, поки вона приїде до нас. Просто Канада придумала візи для батьків, туристів, а для дітей не придумала. Тому так і виходить, що просто приїхати вона не може, бо в Америці по u4u, туди назад не пустять, а туристична віза сюди їй не зовсім підходить, але ж іншого виду візи немає.(
-
Квебеку важливо щоб ви знали мову французьку . Я вчусь на францизасьен на повний день на 6 niveau. Потiм також планую продовжити навчання . Менi також консультант говорила що краще робити ,але я не буду кидати навчавння тому що менi це важливо. Ви повиннi доказати що у вас есть гроши ,i якщо ви навчаетесь ,а чоловiк заробляе на 2 х ,то ви не повиннi обовьязково робити . Також у вас е стiпендiя.
-
Тоді ЛМІА & френч
-
Так було завжди, просто і українців був пріоритет, який в квітні прибрали . Але лише в червні вперше після того люди подалися. Не було ще випадків з українцями, може, все ж прискорять трохи