PR CUAET
-
Це трохи більше ніж А 2 але менше ніж B1.Я питала у викладача.
-
Дякую!
-
А чи можливо податись самостійно на цю програму? І якщо так, то які документи потрібні? Я читала що потрібно заповнити заяву, але чи це все?
-
А яке обмеження за віком?
-
А можливо паралельно подавати документи на гуманітарну програму і на провінційну програму від Онтаріо?
-
Дякую!
-
Дякую !
-
Наслідків прямих в принципі ніяких. Такі ж як і відмова в звичайній ПР програмі Цю відмову потім треба завжди вказувати, ну і все що ви там написали буде в файлі, тому звертайте увагу щоб потім розбіжностей не було. А так то ризики чисто стратити час і гроші
-
Доброго вечора! Скажіть, будь-ласка, якщо податись по гуманітарній програмі, і отримати відмову, чи можливо потім буде подавати документи на інші програми? Які наслідки відмови по цій програмі? Дякую.
-
новий паспорт робить Україна, новий візіторрекодс Канада. Для всякого нового паспорту громадянина України не потрібні ніякі перміти/рекодси чужих країн. Але для нового перміту/чи візіторрекодс/чи візі потрібен діючий паспорт. Але ж вам видали рекодс/перміти на 3 роки до 2025р - тоді вони діють. Робить просто візи в нові паспорта на базі діючих пермітів/рекодов - по звичайному процесу отримання віз.
-
Онатіро їх також багато. Для трейдів 4 треба Для професійоналів технічно можна без англійської, але без неї бали набрати складно, тому треба 7-9 переважно. Для медиків мінімальний навіть якщо не для балів 7 Для ЕЕ стрімів, відповідно той який потрібен щоб зайти в ЕЕ, тобто 5 для СЕС, і 7 для ФСВ Але щоб бали набрати по Хуман Капітал треба буде 9 Хоча по тій що для трейдів часто можна і з 7ками зайти Такщо відповідь поки що така ж - залежить від програми ))
-
Я не знаю,я знаю наші європейські рівні -А1,2,В1,2,С1,2.
-
Робите фірму, вона починає займатися бізнесом, і робите на себе ЛМІА тому що у вас є специфічні знання, і ви не можете знайти локально людину яка це може робити. Але фірма має мати достатньо грошей/обороту щоб могти вас найняти Ну а далі все по процедурах LMIA