PR CUAET
-
Я в то не поглиблювалась, я в Альберті знаходжуся.
-
Крім того, там є вимога, що має бути офіс в Альберті в який ви фізично хоч інколи приходите звітуватись (до прикладу ви далекобійнмк і працюєте по всій Канаді, але приїздить періодично на базу в Альберті, щоб здати звіти)
-
Підскажіть будьласка, ось цей пункт так і залишати якщо наприклад дружина зараз у відпустці в іншій країні чи ставити not present??
-
Чи є тут ті, в кого заявка на новий ворк перміт, подана на початку березня, досі без відповіді?
-
Ви не правильно перекладається 😁 "eligible occupation in Alberta", це не "дозволена в альберті позиція" а "позиція що відповідає вимогам програми Альберта Опортьюніті (там є перелік тих, що не підходять) і знаходиться в Альберті
-
Привіт,скажіть будь ласка,хтось знає якісь контакти,польоту на вертольоті над Калгарі?
-
Це які саме?
-
Дякую 😊 Так, це перший запит, прийшов aor і запит на документ
-
Також Міноборони планує додати в "Резерв+" функцію електронного направлення на військово-лікарську комісію (ВЛК) та рекрутингу до Сил оборони.
-
У нас теж без позначки але написано що навчатись може і хелс карту вже прислали
-
Та в нас теж є і сін і ворк але все закінчується то ж і питаю що краще зараз робити
-
А ну точно ,я завтикав )))
-
Я подавала 14 лютого, також тиша
-
Так
-
Якщо не з'явитися по повістці то це штраф ?
-
Я к тому, что обновляй не обновляй, все равно ждёт штраф.
-
Моя донька в 16 років отримала сін і змінила візитор рекорд на ворк перміт, але то було минулого року, тоді ще всім все можна було робити🤨
-
Якщо треба паспорт то все одно що вони там придумають ... Не буде паспорта , швидше опинитися дома ..
-
Добрий вечір. Чоловік оновив свої дані на днях - все нормально.
-
У неї може бути тільки один документ - або візитор рекорд або ворк перміт, робіть те що у неї вже було
12 Jan 2024, 17:45
220931/430484
15 minutes ago