PR CUAET
-
Робите фірму, вона починає займатися бізнесом, і робите на себе ЛМІА тому що у вас є специфічні знання, і ви не можете знайти локально людину яка це може робити. Але фірма має мати достатньо грошей/обороту щоб могти вас найняти Ну а далі все по процедурах LMIA
-
Спасибо,у меня уровень B1,может выше.Знаю,что очень трудно,хотела поэтому узнать к чему стремиться.
-
Онтаріо,звичайна програма,не гуманітарна і не та ,що з 24 жовтня.Де цю інформацію можна почитати?
-
Всім доброго дня, хотів порадитись, на рахунок джоб оферу від роботодавця, ситуація наступна я надіслав їм перелік того що потрібно мені потрібно зробити, але менеджер написав що він зконтактується щ їхнім іміграційним консультантом, але поки що щоб я їм написав ось це:
-
Це все дуже сильно буде залежати від програми на яку ви мітите В більшості провінційних програм і компанія і ви маєте бути візично в тій профінції. Крім того в більшості там будуть вимоги до роботодавця. Чи тип адреси, чи дохід, чи час існування, чи працівники, чи комбінація цього всього. На федереальні програми з цим простіше. Там є варіанти самому собі зробити LMIA