PR CUAET
-
Якщо це не впливає на eligibility - з мінусацією досвіду в вас 428 при прохідному 420 - можете перенести в розділ personal history і в ЛоЕ написати чому такі дії було зроблено Якщо ж цей досвід впливає на eligibility - будь то бали чи будь-який інший критерій - тут все складніше, треба відмовлятися від ІтА скоріш за все
-
Сьогодні нарешті отримала справку з консульства в Едмонтоні для чоловіка. Відправляли 6 лютого без витягу з дії.
-
Так вони надсилають запрошення мабуть 9 липня, але на подання 30 чи 60 днів, точно не памʼятаю
-
Про всякий випадок, щоб була завірена копія🙂
-
Дякую 🌷
-
Думаю, тут справа в тому, що не враховано особливості саме гуманітарної програми, бо там є 4 основні пункти, які бажано вказувати. То не знаючи подробиць ми не можемо знати, що насправді стало причиною відмови.
-
Причину/проблему з якою ви звернулись, методику за якою проводилась діагностика/ассессмент, що стало причиною, як людина почуває себе зараз, чи є позитивна динаміка, як може почувати себе якщо прийдеться повернутись у вихідну точку (в Україну), якщо був розроблений план сесій то теж вказати. Ну і вказати #ліцензії
-
А ще на форумах часто пишуть, що українцям просто так усім ПР роздадуть А на форумі, де багато індійців, я зустрічала тези, що українцям по прильоту всім одразу ПР дають. А ще з мене нові колеги дивувалися, що в мене нема ПР, бо як це так, я ж з України. А українцям всім одразу ПР роздають
-
В мене те ж сама історія. Всі дуже дивуються, що я без пр, бо українцям всім по прильоту давали ж 😅