PR CUAET
-
Тобто треба зробити дитині акаунт на сайті? Підкажіть будь ласка, бо зробити накінець дитині паспорт, треба робити новий visitor record? Як?
-
Дякую! Подивлюся в особистому кабінеті. Це у тому який на візу чи на візітор рекорд?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка за таку ситуацію. Подали заявку на гуманітарну програму ще близько 3 місяців тому. Зараз чоловік отримав дуже складну травму. Чи стане це підставою для посилення кейсу? Бо до цього в аплікації вказували що ми тут працюємо, можемо самі себе забезпечувати. Чи не буде це протиріччя? І чи не зіграють медичні проблеми в мінус? (Хвороба виліковна)
-
Наскільки я памʼятаю одного себе мало найняти. Щоб компанія вважалась такою що можна підтверджувати досвід має бути більше співробітників. Але ви можете імігрувати і не маючи канадського досвіду роботу. Є human capital stream наприклад, там ок інтернаціональний іт досвід
-
А кто-то проходил через путь открытия компании и найма себя? Я уже много лет работаю на фрилансе, имею нормальный доход, но при этом нет официального опыта работы. Планирую переехать на пмж. Но останавливает только получение ПР. Хочется в Онтарио так как был в Альберте и Ванкувере, но там не нравиться, по своим причинам.
-
Остапе, а як бути з подорожами, які я не вказала у заявці для CUAET, а на федерсльному етапі написала. Це буде проблема?
-
Тому що це все таки формальний документ. І він може писатися від імені заявника, його члена сімї, чи представника. Ці речі стають більш важливими якщо наприклад рішення IRCC потрібно оскаржувати в федеральному суді. Це одна з основних причин чому у всіх сумнівних кейсах, або кейсах з потенційними проблемами ми пишемо детальні LOE. Тому що ми знаємо що це потім може бути основою нашого кейсу в суді, якщо прийдеться за той ПР боротися.
-
а кто-то может отменял апликацию на вес.орг? Не подскажите, деньги возвращаются?
-
Так, у нас AOS. Дякую за відповіді.
-
Дякую. Ми зробили все можливе з нашого боку. Я пояснювала але… На одного онука- батько підписав форму. Другий вже зробив у укр нотаріуса дозвіл…